FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
koga bi vi izabrali?

Miočić pokorio UFC svijet: Tko je sljedeći i ima li itko šanse?

Stipe Miočić je novim nokautom pokazao kako trenutno nema konkurenciju u UFC svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić osvetio se Junioru dos Santosu za poraz iz 2014. godine nokautiravši ga u prvoj rundi revanša u Dallasu. Bila je to Stipina druga obrana pojasa prvaka teške kategorije čime je izjednačio rekord te će imati priliku ući u povijest kao prvi kojem je uspjelo tri puta obraniti naslov.

Nakon tog poraza od JDS-a prije dvije i pol godine, Miočić je nanizao pet pobjeda , sve nokautom. Mark Hunt je bio prvi u nizu i izdržao skoro svih pet rundi. Potom su u prvoj rundi padali redom Andrei Arlovski, Fabrcio Werdum, Alistair Overeem i Junior dos Santos.

Tko je sljedeći? Stipe je pomeo cijelu tešku kategoriju, sve osim Caina Velasqueza kojem je propala borba s Werdumom u prosincu jer mu liječnici nisu dopustili da uđe u UFC kavez. Pobjednik je trebao dobiti priliku za borbu s Miočićem, ali je ona otišla JDS-u.

Werdum i Overeem bi trebali odlučiti o novom izazivaču u srpnju i čini se kako će Miočić opet u revanšu braniti pojas. Zanimljivo, Stipe je pobijedio trojicu od prva četiri najbolja teškaša na službenoj rang listi.

Sudbina Caina Velasqueza i njegov povratak su pod velikim upitnikom, a ukoliko se uspio othrvati ozljedama bilo bi zanimljivo vidjeti njega i Stipu u oktogonu.

Priliku za povijest Stipe Miočić imat će vjerojatno u prosincu, a tko će mu biti protivnik saznat ćemo u narednim mjesecima. No pitaju se mnogi, je li uopće bitno tko će stajati na drugoj strani?

Koga sljedećeg želite vidjeti u oktogonu protiv Miočića?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider