FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"uf...."

Miočić otkrio što bi napravio McGregoru da je u napadnutom autobusu bio sa suprugom!

Stipe Miočić gostovao je u ESPN-ovoj emisiji, u kojoj je govorio o nadolazećoj obrani naslova, ali i incidentu Conora McGregora.

Galerija Stipe Miočić nakon borbe s Francisom Ngannouom (Foto: AFP) Stipe Miočić (Foto: AFP) Stipe Miočić (Foto: AFP) +2 Cormier i Miočić (Screenshot)

Stipe Miočić posjetio je studio uglednog ESPN-a, gdje je razgovarao o nadolazećoj obrani naslova protiv Daniela Cormiera, ali i događajima koji su obilježili UFC 223 event u Brooklynu. Podsjetimo, samo dan uoči borbi irska superzvijezda Conor McGregor sa svojom je svitom napao autobus pun boraca iz kojeg je želio izvući Khabiba Nurmagomedova.

Rezultat tog luđačkog čina bile su ozljede Michaela Chiese i Raya Borga, koji su morali odustati od svojih borbi i ostati bez honorara. Miočić je u to vrijeme bio u New Yorku, ali nije bio blizu dvorane kada se dogodio cijeli incident. Upitan od strane voditeljice emisije što bi se njemu dogodilo da je on tako postupio, Stipe je imao odgovor koji je oduševio fanove.

"Ja to nikada ne bih napravio. Razumijem da je stao u obranu svog prijatelja, ali ja isto tako razumijem da se to ne radi. Ljudi su ozlijeđeni. Ja uvijek nastojim napraviti pravu stvar, jer sam tako odgojen. Da sam napravio to što je McGregor napravio, majka bi me uništila, a supruga bi me ubila. Ja bih to napravio na drugačiji način", rekao je Miočić, a voditeljica ga upitala što bi napravio da su on i supruga bili u tom autobusu.

"Uf. Game over", rekao je Miočić, aludiravši da bi izašao iz autobusa i obračunao se s McGregorom.

Miočića 7. srpnja očekuje četvrta obrana naslova prvaka u teškoj kategoriji protiv prvaka poluteške kategorije - Daniela Cormiera.

"Oko puno toga moram pazit kad je Daniel u pitanju. On je sjajan borac, koji je već bio dio teškaške karavane. Zapravo, neporažen je u toj kategoriji. Ali, nije se već jedno dulje vrijeme borio protiv nekog teškaša i nikada se nije borio protiv borca poput mene", rekao je Miočić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider