FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prvo Cormier, pa onda...

Miočić se oglasio o superborbi s najboljim UFC borcem: "Može, zašto ne? Pobijedio bih"

Sve se više govori o prelasku najboljeg UFC-ova borca u višu kategoriju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je trenutno u potpunosti fokusiran na treću borbu protiv Daniela Cormiera, Stipe Miočić će neovisno o njenom ishodu imati više opcija. Za razliku od Cormiera, koji će se nakon borbe - koju ćete moći gledati u noći s 15. na 16. kolovoz UŽIVO na GOL.hr-u - umiroviti, Miočić svakako ostaje članom UFC-a pa se vjeruje da bi mogao dobiti novu priliku boriti se za titulu čak i da bez nje ostane. 

Nakon što je Stipe u Line Movement podcastu prošao sve teme u vezi UFC 252 borbe, nije tako izostalo niti to o budućnosti i eventualnoj borbi protiv Jona Jonesa, koji je počeo govoriti o odlasku među teškaše. Naravno, ako UFC zadovolji njegove financijske zahtjeve. No, to ovog puta nije tema, nego to što je Miočić upitan za vlastito mišljenje o toj borbi, piše Fightsite.

gol expired Slijede li bolji dani? Romu kupio Amerikanac težak više od četiri milijarde dolara divider

"Bila bi to sjajna borba za nas obojicu, a ja bih iz iste izašao kao prvak. On dolazi iz druge kategorije i znam da bih odradio dobar posao protiv njega."

Ipak, ako savlada Cormiera, gotovo sigurno je kako će Stipe u tom slučaju ispred sebe imati još jedan zahtjevan revanš, onaj protiv Francisa Ngannoua.

Prema službenom UFC-ovu renkingu, Jones je trenutačno najbolji borac cijele organizacije, a Miočić je treći iza drugog Khabiba Nurmagomedova.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider