FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
puca od samopouzdanja

Miočić predviđa ishod okršaja s Cormierom: "Žao mi je, ali vidjet ćete kako dobiva batine"

Stipe Miočić otvoreno je nagovjestio da će u srpnju prebiti Daniela Cormiera i zadržati UFC pojas prvaka.

Stipe Miočić i Francis Ngannou (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Možda nije najpopularniji borac u SAD-u, ali najbolji teškaški UFC prvak Stipe Miočić zaokuplja pažnju cijelog svijeta svojim uspjesima u oktogonu. Za njega i njegovu novu obranu naslova prvaka protiv Daniela Cormiera zanimao se britanski BBC.

Na glasu je kao "najstrašniji čovjek na planeti", međuti izvan oktogona je pravi gospodin koji u svojem DNK nema funkcioju "trash talka".

"To je jednostavno previše za mene. Umara me. Ne moram izlaziti iz svoje komfort zone. Imam druge stvari koje me brinu u životu. Imam obitelj, trening, kuću i popravke na njoj. Ne zanima me toliko da pokušavam povrijedit nečije osjećaje", rekao je Miočić za BBC.

Stipe će 7. srpnja po četvrti put pokušati obraniti svoj pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji i to protiv prvaka poluteške kategorije - Daniela Cormiera. Miočić je uvjeren i da će nakon UFC-a 226 izaći iz oktogona s pojasom preko ramena.

"Doći ću tamo i odraditi svoj posao. DC (Daniel Cormier) je odličan borac, ali nažalost vidjet ćete ga kako dobiva batine", poručio je Miočić.

Miočić i Cormier dogovorili su svoj obračun nedugo nakon što su obojica u Bostonu, na UFC-u 220, obranili svoje pojaseve prvaka. Miočić je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Francisa Ngannoua, dok je Cormier tehničkim nokautom slavio protiv Volkana Oezdemira.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider