FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Četiri i kusur minute batina

Srpski gorostas ruši sve pred sobom: Od "velikog Švicarca" napravio "švicarski sir" i došao korak bliže pojasu

Tri borbe u One Championshipu - tri pobjede prekidom u drugoj rundi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski kikboksač Rade Opačić u svom trećem nastupu u ONE Championshipu zadržao se malo duže od četiri minute u ringu, toliko je naime izdržao švicarski borac Patrick Schmidt, a epilog je bio isti kao dosad – nokaut u drugoj rundi.

Nova impresivna predstava gurnula ga je korak bliže cilju, a to je borba za pojas prvaka teške kategorije u kickboksu One Championsjipa. Njegov suparnik četiri je puta "sjeo“ prije nego je sudac uskočio između i spasio ga dodatnih batina. Dva metra visoki Beograđanin ponovo je u izlog stavio cijeli svoj udarački arsenal, Švicarac je dosta toga izdržao, ali presudio mu je udarac koljenom kojeg je Opačić pripremio lijevim high kickom i boksačkom kombinacijom.

Izbušio "velikog Švicarca" koljenima

Siroti Schmidt jednostavno nije imao odgovor ni na što što je Opačić ponudio, iako je i sam prilično velik. Zovu ga "veliki Švicarac", ali poslije onog što mu je učinio srpski div možda ga preimenuju u "švicarski sir". Njihova borba bila je jednosmjerna ulica, prije nokauta Opačić je švicarskog borca načeo slično kako ga je i završio, bolnim koljenima u tijelo, ali treba čestitati njegovom suparniku koji nije odustao, iako je bio inferioran cijelu borbu.

Nema sumnje kako se ovim nastupom stavio u pole poziciju za napad na teškašku titulu, ali poslije serije završetaka u drugoj rundi, suparnici se neće baš gurati u red za borbu protiv njega.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider