FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U STILU CAPOEIRA MAJSTORA

VIDEO Poput Eddyja Gorda iz Tekkena: Pogledajte najatraktivniji MMA nokaut proteklog vikenda

Britanski borac Manny Akpan ukrao je ovog vikenda pozornost borilačkih fanova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cage Warriors jedna je od najkvalitetnijih i najpopularnijih borilačkih promocija u Europi. Ovi Britanci redovito rade vrlo kvalitetne priredbe te su bili lansirna rampa mnogim poznatim borcima, od Conora McGregora nadalje.

Nerijetko na njihovim priredbama možemo svjedočiti sjajnim borbama i potezima, a posebna pozornost na njima bude tijekom vikenda u kojima nema UFC-ovih ili Bellatorovih priredbi.

Takav je bio vikend iza nas, tijekom kojeg je održana priredba Cage Warriors 136.

Capoeira na djelu u MMA borilištu

Potez koji je izazvao najviše pozornosti dolazi s uvodnih borbi, a pripada Mannyju Akpanu (4-1), koji je prekidom u drugoj rundi savladao Connora Hitchensa. To je napravio kružnim udarcem koji kao da je izvukao iz repertoara capoeira boraca. Ne bismo se začudili kako je kao mlađi igrao Tekken te je sanjao izvući neki potez mnogima najdražeg lika, Eddyja Gorda.

Za razliku od većine čije su majstorije ostale na "gamepadu", Manny je to napravio na velikoj sceni.

Kako je potez izgledao, najbolje da pogledate sami. Mladi Akpan, koji inače nastupa u perolakoj kategoriji, savršeno je iskoristio priliku naći se u medijima tijekom vikenda kad će nedostajati materijala.

 

U nastavku teksta možete pogledati još nekoliko sjajnih poteza koji su se dogodili na ovoj priredbi britanske promocije, čije sve priredbe možete pratiti putem UFC-ova servisa Fight Pass.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider