FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DANAHER DEATH SQUAD

Satoshi Ishii se za nastup na FNC-u u Karlovcu pripremao s najboljim grapplerom i trenerom svijeta

Hrvatsko-japanski borac spreman će dočekati debi u Fight Nation Championship promociji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsko-japanski borac MMA borac i bivši zlatni olimpijac u judu, Satoshi Ishii, uskoro će odraditi svoj službeno prvi profesionalni nastup na hrvatskom tlu. 

Ishiija čeka nastup na FNC 6 priredbi koja se 17. lipnja održava u Karlovcu, a tamo ga čeka borba protiv Charlieja Milnera (29, 7-2), iskusnog teškaša iz Velike Britanije.

Trebalo je nekoliko godina otkako je dobio hrvatsko državljstvo da napokon dobije priliku nastupiti u svojoj drugoj domovini, a sad se pobrinuo da tu borbu dočeka što spremniji.

Treninzi s najboljima na svijetu

Kao iskusni MMA borac i vrhunski judoka, Ishii je dobrodošao u gotovo sve najveće svjetske trening kampove pa čak i u onaj gdje rijetko kada možemo vidjeti nekoga tko inače nije članom tog tima.

Ishii je naime bio u Americi unutar Danaher Death Squad tima, jednog podosta malog, ali itekako vrhunskog grappling tima. 

Osnivač tog tima i glavni trener, John Danaher, stvorio je neke od najboljih jiu-jitsu boraca današnjice, a takav je prije svega i Gordon Ryan. Momak kojem je tek 26 godina, a već je osvojio sve što je u grapplingu moguće te je savladao gotovo sve najveće parteraše današnjice.

Zapravo, jedini koji su mu preostali oni su s kojima se još nije borio.

Što je novo naučio u ovome timu, Ishii će dobiti priliku prezentirati već za nešto više od tri tjedna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider