FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dosta joj je batina?

Vraća se Ronda Rousey, ali ne u UFC: Potez koji se dugo pripremao!

Ronda Rousey odlučila se nakon udaje ponovno početi baviti nekom aktivnosti, a odluka je pala na hrvanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša UFC pobjednica u bantamu, Ronda Rousey, neće se više nikada vratiti u organizaciju u kojoj se proslavila i postala jedna od najopakijih žena svijeta. Prema riječima Davea Meltzera iz magazina Wrestling Observer, Rousey je već započela s treninzima u WWE centru uoči potpisivanja profesionalnog ugovora s najjačom profesionalnom hrvačkom organizacijom svijeta.

Ona će zajedno s još tri svoje prijateljice tvoriti "The Four Horsewomen" skupinu, koja će nastupiti na WrestleManiji 34 u travnju 2018. godine. Nastupi u WWE organizaciji omogućit će joj da lakše uskladi obiteljski život i bračne "obaveze" nakon što se nedavno udala, te izrazila želju da postane majka.

Rousey bi postala nešto poput Brocka Lesnara koji povremeno uskače na WWE evente i zaradi pozamašnu svotu novaca zbog svojih hrvačkih sposobnosti i solidne glume. Podsjetimo, Rousey neće imati problema sa snalaženjem u tom sportu, jer je svojedobno osvojila brončanu medalju na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu.

"Rowdy" je odustala od nastupanja u UFC-u nakon dva teška poraza u oktogonu. Najprije joj je prvi poraz u karijeri 2015. godine nanijela Holly Holm, a potom ju je ponizila Amanda Nunes godinu dana kasnije u njezinom povratku u oktogon. Dugoiščekivani povratak trajao je svega 48 sekundi!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider