FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pet nam je godina tek...

VIDEO Rođendanski Lucky Punch: Sve o Erslanovom debiju u UFC-u i spektakularnom borilačkom vikendu u Parizu

U novom Lucky Punchu saznajte sve o UFC-ovom Fight Nightu u Parizu na kojem će se boriti Ivan Erslan.

Spektakularni UFC-ov Fight Night vikend, u kojem Hrvatska ponovno ima MMA borca, s nestrpljenjem se iščekuje debi Ivana Erslana, a zagrijavanje počinje već ovu srijedu i to u slavljeničkom izdanju MMA emisije Lucky Punch.

Peti je to rođendan formata koji ljubiteljima slobodne borbe donosi zanimljive svjetske i domaće borilačke priče, atraktivne analize i najave UFC-ovih događanja, ali i mnogo više.

Emisiju vodi i uređuje Vlado Boban, dugogodišnji sportski reporter i komentator Nove TV, u suradnji s gostima, bivšim borcima – danas komentatorima – Igorom Pokrajcem i Zelgom Galešićem.

Željeli smo popularizirati borilački sport i promovirati prijenose na gol.hr-u i Novoj TV

''U rujnu 2019. krenuli smo s emisijom Lucky Punch kojom smo željeli popularizirati borilački sport i promovirati mečeve UFC-a koje je Nova TV prenosila. S obzirom da smo Igor, Zelg i ja dugi niz godina i prije toga komentirali borbe, i radili neke druge formate emisija, u ovoj smo se vrlo brzo nadopunili i preselili našu kemiju u studio. Trudimo se biti edukativni, aktualni, informativni, ali na kraju smo uglavnom samo granično duhoviti'', rekao je Vlao Boban i dodao:

''U ovoj rođendanskoj emisiji najavljujemo UFC Fight Night u Parizu, borba i debi našeg Ivana Erslana očekuje se oko 20 sati, i stoga je dobar dio emisije posvećen i Ivanu. Bili smo ovoga vikenda i na Gloryju u Zagrebu, pa donosimo izvještaj s ovog događanja'', najavio je urednk emisije Vlado Boban.

Ivan Erslan UFC u Parizu: Ivan Erslan u prijenosu, Hrvatska opet ima borca među MMA elitom divider

Ivan Erslan VIDEO Erslan: "KSW mi je želio prepoloviti ugovor, mogao sam u Bellator za četiri puta bolje uvjete, ali želio sam UFC" divider

Irene Aldana i Karol Rosa UZNEMIRUJUĆE Horor snimka s UFC-a: Meksikanka doživjela najgoru posjekotinu u povijesti MMA divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
KRAJ! Dinamo je svladao Banjole 3:1 i prošao dalje, no puno teže nego što su svi očekivali. Vaš komentar na utakmicu?

Više o utakmici > https://bit.ly/3MVyQs9

Goran Sebelic/Cropix
Trener Perković je odlučio uvesti i Petkovića i Mišića za posljednjih deset minuta utakmice protiv Banjola, ne želi baš ništa riskirati...

Pratite utakmicu > https://bit.ly/3MVyQs9

Goran Sebelic/Cropix
70 minuta igre je iza nas, Banjole se dobro drže protiv Dinama...

Više o utakmici > https://bit.ly/3MVyQs9

Goran Sebelic/Cropix
Gotovo je prvo poluvrijeme! Dinamo vodi 2:1 protiv Banjola, a domaćini su našli način kako šokirati i zatresti mrežu hrvatskog prvaka.

Više o utakmici > https://bit.ly/3MVyQs9

Goran Sebelic/Cropix