FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
javio se ufd gym

Roberto Soldić protiv Jake Paula? Već je pala prva prozivka, spominje se i UFC

Roberto Soldić traži nove izazove u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić nedavno je osvojio dvostruki naslov prvaka u KSW-u. Vitezu iz Viteza nema ravnoga u najjačoj europskoj organizaciji pa se fanovi pitaju što je iduće u karijeri.

Mnogi zazivaju odlazak u UFC gdje bi Soldić sigurno imao što za pokazati, ali i dalje se ne zna ostaje li u KSW-u ili ide dalje.

Soldić je prije nekoliko dana na svom Instagramu objavio fotografiju i stavio opis: ''Sljedeći?''

Brojni fanovi odmah su mu napisali da ide u UFC, da više nema što raditi u KSW-u, a hrvatski borac im je napisao da je za to zadužen njegov menadžer Ivan Dijaković. Je li već ugovor s UFC-om na stolu ili je Soldić samo htio pitati fanove što žele, saznati ćemo uskoro.

Prozvan Jake Paul

Soldić skoro cijelu karijeru trenira u UFD Gymu u Njemačkoj, a upravo je njegova dvorana na Instagramu pustila zanimljivu objavu. UFD Gym je prozvao boksača i YouTubera Jake Paula koji se proslavio pobjedama protiv MMA boraca. Paul je pobijedio Ben Askrena i Tyrona Woodleyja, slavne MMA borce, a UFD Gym je pokazao da Soldić ima 4-0 u svojoj boksačkoj karijeri i da ga Jake Paul sigurno ne bi pobijedio.

gol expired VIDEO: UFC se prisjetio dolaska i debija Cro Copa, pogledajte kako je sredio dotad neporaženog borca divider

Ostale MMA zvijezde poput Conora McGregora i Askrena imaju negativan omjer u boksu.

''MMA borci su loši u boksu, osim Roberta Soldića. Dođi Jake Paul, nemoj bježati'', napisao je UFD, a Soldić je lajkao tu objavu.

Kako je krenuo Soldić?

Roberto je imao težak put u karijeri. Jako mlad je počeo raditi kao osiguranje u noćnim klubovima, a onda je shvatio da možda i ne bi bio loš u borilačkom svijetu. Počeo je trenirati i to mu je bio najbolji potez u životu.

gol expired VIDEO Modrić je ovim potezom razbjesnio navijače: Ustali su i krenuli prema njemu divider

Odrastao je u Staroj Biloj (BiH, mjesto u srednjoj Bosni u kojem živi veliki broj Hrvata). Od potpunog anonimca danas je najpoznatiji stanovnik općine Vitez i okolice, a iz Viteza je i i Josip Drmić, današnji napadač Rijeke.

Soldić je u Njemačku došao sa 150 eura u džepu, a sedam godina kasnije jedan je od najbolje plaćenih europskih boraca.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider