FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC ILI NEŠTO DRUGO?

Roberto Soldić otkrio kad i gdje će obznaniti gdje nastavlja svoju karijeru

U utorak 2. kolovoza veliku će konferenciju za medije odraditi Roberto Soldić

Roberto Soldić (Foto: Instagram)

Po prvi put otkako je Mirko Filipović bio na vrhuncu karijere, Hrvatska ima MMA borca koji doslovno može birati gdje će se boriti. Upravo takva situacija je kod Roberta Soldića, koji je po isteku ugovora s poljskim KSW-om dobio ponudu gotovo svake relevantne MMA organizacije na svijetu.

Ono što svakako znamo je da su mu na stolu ugovori UFC-a, PFL-a i ONE Championshipa te da vjerojatno između njih i bira. Zapravo, odabrao je i sad je odlučio svoj odabir javnosti obznaniti. Napravit će to kroz svojevrsnu hrvatsku MMA verziju "The Decisiona".

U utorak saznajemo tko je pridobio Roberta

Naime, Roberto je sazvao konferenciju za medije koja će se održati 2. kolovoza od 14 sati u zagrebačkom hotelu Esplanade. Osim Roberta, tako će biti njegovi predstavnici, Ivan i Tomi Dijaković, Marko Petrak koji će biti svojevrsni domaćin i voditelj te jedan veliki gost iznenađenja kojeg nisu htjeli otkriti. Samo su naveli da je riječ o osobi čiji će dolazak ostaviti hrvatsku javnost u nevjerici.

Nagađanja tko bi to mogao biti su već glasno započela, ali nikakve insajderske informacije nitko nije uspio dobiti. Sve je obavijeno velikim velom tajne, barem do termina za koji je konferencija zakazana.

Roberto je trenutno najtraženija MMA roba na svijetu, posebno nakon što je uspio ujediniti titule KSW prvaka velter i srednje kategorije. Poljaci su ga pokušali zadržati nevjerojatno bogatom ponudom, no čini se da je istu odlučio odbiti. Tko zna, možda ipak produžetak ugovora s KSW-om  bude ono što će Roberto otkrio. Ali ne, sumnjamo da bi za tako nešto sazvao konferenciju za medije.

Sve u svemu, uskoro će jedna velika borilačka organizacija na svom rosteru dobiti Hrvata kao superzvijezdu. Kako je to sjajno čuti!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider