FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
velika šteta

Roberto Soldić dobio strašan udarac u prepone, više nije mogao nastaviti

Glavni grad Filipina bio je stanica prve borbe Roberta Soldić u njegovoj novoj promociji.

Roberto Soldić (Foto: ONE Championship)

Na ONE-ovoj priredbi Roberto Soldić je debitirao u svojoj novoj organizaciji, ali prvi nasup neće pamtiti po dobrome.

Naime,  Murad Ramazanov (11-0), sjajni neporaženi borac iz tima Khabiba Nurmagomedova, snažnim udarcem koljenom pogodio je Hrvata u prepone i borba je prekinuta i završeno je bez pobjednika.

Soldić se pokušao oporaviti, no bol je bila prevelika pa više nije mogao nastaviti.

Da, ONE je odlučio kako ga neće štedjeti nego već u prvoj borbi idu žestoko. S protivnikom preko kojeg je trebao osigurati napad na titulu prvaka.

Nije dobro počelo

Soldić nije na najbolji način otvorio meč. Sve se dogodilo u prvoj rundi borbe. Ramazanov je već nakon minute borbe krenuo po rušenje i u tome je uspio.

Soldić se tu sjajno izvlačio i nakon minute se vratio na noge, no Ramazanov je nastavio pritiskati i u tom naumu je nespretno koljenom udario Soldića u prepone.
 

Borba "striker vs. grappler"

Čim se spomene tim jasno je gdje je Ramazanov tražio svoju priliku. Za razliku od Soldića, koji je najopasniji kad dobije priliku udarati, njegov protivnik je čisti hrvač i grappler, za kojeg je bilo jasno kako će tražiti borbu u zonama koje njemu odgovaraju.

Ne samo da je Ramazanov grappler nego je jako kvalitetan grappler te pod tim vjerojatno najteži protivnik za Soldića do sada (ako ne računamo borbu protiv Yaroslava Amosova, u kojoj su obojica bili još uvijek vrlo mladi).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider