FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
snimka obilazi svijet

Rijetko viđeni kaos: Na natjecanju juniora tuklo se više od 50 ljudi, a sve zbog gluposti

Nevjerojatne scene s jednog turnira u džudu šire se društvenim mrežama…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trebao je to biti običan turnir u džudu za juniore u dagestanskom gradu Kaspijsk. U rusku republiku poznatu po borilačkim sportovima, koja nam je dala i legendarnog Khabiba Nurmagomedova, stigao je čak i predsjednik ruskog džudaškog saveza Kiril Denisov.

Nitko se nije nadao da će snimka s tog natjecanja juniora obići svijet.

Razlog nije pretjerano lijep, u dvorani se tuklo 50-ak ljudi, od natjecatelja do trenera i navijača. Počelo je na tribinama, a nastavilo se na tatamiju.

Ruski mediji javljaju kako nije baš jasno kako je sve započelo, ali prenose izjavu jednog od trenera Khabiba Magomedova, koji tvrdi da je počelo nakon jednog komentara navijača s tribina. Nakon što su se borci na borilištu, po njemu, dosadno borili, u jednom je trenutku uzviknuo ''hura'' ili je dao nekakav znak da je napokon gotovo hrvanje.

To se navodno nije svidjelo navijačima jednog od boraca, koji su navodno pripadnici kavkaskog naroda Oseti. I onda je počeo očito obračun Dagestanaca i Oseta u kojem je jedan od najratobornijih bio jedan od boraca koji se, kako se vidi na snimci, očito počeo mlatiti s navijačima na tribinama.

''Na kraju nije bilo medalja. Naprotiv, neki će borci i treneri dobiti suspenzije'', požalio se Magomedov.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider