FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte scenu

Redar koji je sredio MMA borca ispričao što mu je ovaj rekao: ''Izvadio je telefon i počeo guglati''

Dillon Danis doživio je pravu dramu zbog koje mu se ovih danas mnogi smiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samoproglašeni najbolji grappler u MMA-u i borac koji ima dva nastupa u Bellatoru, Dillon Danis predmet je sprdnje u borilačkom svijetu. Poznat po prijateljstvu i sparinzima s Conorom McGregorom, Danis je mnoge iritirao svojim ponašanjem, a takvi su sad došli na svoje.

Podsjetimo, pri pokušaju ulaska u jedan noćni klub u New Jerseyju završio je u klinču s redarom koji ga je zadržao do dolaska policije. Danis je morao tapkati da izbjegne ''spavanje'' nakon gušenja, a redar je detalje ispričao UFC borcu Alu Iaquinti koji vodi jedan podcast.

''Rekao sam mu da mi je žao, ali da ga ne mogu pustiti bez dokumenta. On je onda izvadio telefon i krenuti guglati svoje ime. Ja sam mu rekao da to nije dokument na kojem mogu vidjeti koliko ima godina. Tada je postao agresivan'', ispričao je redar.

''Krenuo me udariti, ali je to loše izveo. Promašio me, a onda sam ga uhvatio za vrat i srušio. On je onda tapkao jer kad tako uhvatim nekog počnem ga gušiti da shvati situaciju. Kada mi je palcom pokazao da je sve ok držao sam ga za tijelo do dolaska policije.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider