FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Namjerno pogrešno rekla ili?

Lijepa Ruskinja uspjela proći vagu pa se obračunala s ljutitom suparnicom: "Lažeš sebi, lažeš obožavateljima"

Ako je suditi prema temperamentu obje borkinje, zanimljivih izjava u najavi te borbe definitivno neće nedostajati…

U sklopu Bellator 262 priredbe večeras će se sučeliti Diana Avsaragova i Gabriella Gulfin.

Avsaragova, lijepa Ruskinja koju na Instagramu prati 247 tisuća ljudi, postala je jedna od najpopularnijih borkinja pod okriljem organizacije Bellator, što zbog svog izgleda, što zbog spektakularne pobjede nad Tarom Graff ostvarene za samo 29 sekundi.

Imala je Avsaragova određenih problema na vaganju, kojemu je morala pristupiti potpuno gola, s ručnikom oko tijela. Uspjela je proći vagu i sad je sve spremno za borbu.

U izjavama uoči meča korektne su bile i Gulfin i Avsaragova, ali prašinu je podigla Valerie Loureda, koja je također nedavno svladala Taru Graff. Loureda je izjavila da se malo plaši za Ruskinju i tom je prilikom pogrešno izgovorila njezino ime i prezime.

"Lažeš sebi, lažeš obožavateljima. Zna ona tko sam ja i vjerojatno sam joj trenutačno u glavi, zato ovako i govori. Neću birati protivnice, borit ću se protiv svih koje stoje preda mnom, uključujući i nju", odbrusila joj je Diana.

Uspije li slaviti večeras, Avsaragova bi u idućoj borbi trebala odmjeriti snage s Louredom. Ako je suditi prema temperamentu obiju borkinja, zanimljivih izjava u najavi te borbe sigurno neće nedostajati…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider