FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Veličanstven uspjeh"

Plenković čestitao Miočiću: "Bravo Stipe! Upisali ste se u povijest UFC-a"

Amerikanac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić obranio je rano jutros naslov svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji.

Hrvatske zastave na vaganju i podrška za Miočića (Screenshot)

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković čestitao je Stipi Miočiću na pobjedi i obrani naslova svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji.

U čestitci predsjednika Vlade stoji: "Bravo Stipe! Obranivši po treći puta naslov svjetskog prvaka, ostvarili ste veličanstven uspjeh i upisali se u povijest UFC-a. Uz iskrene želje za mnogo daljnjih osobnih i športskih uspjeha, čestitam Vam od srca u ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno", stoji u poruci premijera Plenkovića.

Amerikanac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić obranio je rano jutros naslov svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji nakon što je na bodove u Bostonu svladao izazivača iz Francuske Francisa Ngannoua.

Borbu ste mogli gledati UŽIVO na GOL.hr-u, a snimku spektakularnog UFC 220 i cijelu borbu Stipe Miočića pogledajte večeras od 23 sata na Novoj TV!

Miočiću je to treća obrana naslova i šesta pobjeda zaredom, a do nje je došao jer je bio bolji i aktivniji u svih pet rundi, a odluka sudaca je bila jednoglasna. Hrvat iz Clevelanda postao je tako prvi borac u teškoj kategoriji koji je triput obranio pojas.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider