FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
GOLDEN FIGHT

Povratak jednog od najboljih hrvatskih boraca: Goran Reljić borit će se u Hrvatskoj nakon 12 godina

Hrvatski profesionalni borac Goran Reljić nastupit će 6. travnja na priredbi promocije Golden Fight u zagrebačkoj Ciboni.

Reljić vs. Beranek (Foto: Golden Fight)

Jedan od MMA pionira u Hrvatskoj te jedan od prvih hrvatskih boraca u UFC-u, gdje je jednom osvojio i bonus za borbu večeri, Goran Reljić, uskoro će se boriti u Zagrebu.

Bit će to njegov prvi nastup u Hrvatskoj nakon čak 12 i pol godina, a borit će se na priredbi Golden Fight promocije i to u boksu bez rukavica, odnosno bareknuckle boksu.

Boks bez rukavica

Reljića će tamo čekati iskusni Petr Beránek u teškaškoj borbi koja će mnoge privući u Cibonu, posebno one koji žele vidjeti Gorana u akciji.

39-godišnji Zadranin iza sebe ima sjajnu MMA karijeru, u kojoj je upisao 21 pobjedu i 12 poraza. Već smo spomenuli njegovo razdoblje u UFC-u, a osim toga je bio i prvak KSW promocije, a posljednje se borio u jakoj čečenskoj ACA organizaciji.

U bareknuckleu se također iskazao te je bio prvak BKB organizacije, a sad će u tom novom i sve popularnijem sportu nastupiti pred hrvatskom publikom.

Golden Fight je nova promocija na regionalnom borilačkom nebu, a ovakvim borbama njihova bi popularnost svakako mogla sve više rasti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider