FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
je li to on?

Pojavila se snimka McGregorova incidenta? "Bojao sam se za život"

TMZ Sports objavio je snimku za koju se pretpostavlja da bi mogla prikazivati posljednji incident Conora McGregora.

Conor McGregor (Foto: Screenshot/TMZ Sports) (Foto: Screenshot/TMZ Sports)

Drama oko Conora McGregora i njegova incidenta u Miamiju se nastavlja. U četvrtak se pojavila snimka na kojoj se vidi čovjek, koji izgleda identično Conoru McGregoru, kako gazi po nečijem mobitelu.

Žrtva napada Ahmed Abdirzak tvrdi da je upravo to snimka napada na njega i uništavanja njegove imovine. Njegovi odvjetnici su već podnijeli privatnu tužbu protiv Irca, piše Fightsite.

Associated Press piše kako je McGregorov odvjetnik Samuel Rabin potvrdio da je njegov ured primio tužbu. Abdirzak od McGregora traži više od 15 tisuća dolara naknade, optužujući pritom irsku zvijedzu za napad, fizički napad, emotivni stres i uništavanje imovine. Tužba je podnesena u četvrtak, kako potvrđuje AP.

“Hodao je okoliko u onom poznatom McGregor nabrijanom modu, kao kada ulazi u ring u UFC-u”, izjavio je u međuvremenu Abdirzak i dodao:

“Neću vam lagati, bojao sam se za svoj život. Pa taj čovjek je smrtonosno oružje.”

Ipak, budući da se navodni McGregor vidi samo s leđa, nemoguće je samo na račun ove snimke potvrditi da se doista radi o irskom borcu.

AP prenosi izjavu McGregorovog odvjetnika Rabina.

“Naš ured je dobio civilnu tužbu koja je podnesena danas. To nije ništa drugo nego jeftin pokušaj da se zaradi malo novca”, izjavio je odvjetnik.

Ovo je samo jedan u nizu McGregorovih incidenata. Recentno je Komisija u Nevadi presudila radi fizičkog incidenta nakon njegovog meča na UFC-u 229.

Čitavu prošlu godinu obilježio je napad na autobus UFC boraca koji se dogodio u Brooklynu, a koji je također Notoriusovo djelo. Incidente na Bellatorovom eventu, u Dublinu s pripadnicima lokalne mafije, u prometu radi prebrze vožnje… ne treba niti spominjati. A svi su se dogodili u proteklih godinu i pol dana. I svi su djelo Conora McGregora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider