FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
VELIKA GESTA

Plazibat pomaže pretučenom mladiću: Hrvatski borac organizirao humanitarnu akciju

Velika gesta hrvatskog borca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsku je jučer šokirala snimka brutalnog nasilja u Kaštelima na kojoj su se dvojica mladića fizički iživljavala nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac.

Snimka se brzo proširila na društvenim mrežama, a među prvima javno je svoje mišljenje dao Antonio Plazibat, najbolji hrvatski kickboksač i jedan od najboljih na svijetu.

Plazibat nije mogao gledati ružne scene nasilja pa je mladićima poslao poruku putem Instagrama.

gol expired Poznati hrvatski borac uputio brutalnu poruku nasilnicima iz Kaštela: ''Doći ću vam ja pokazati malo sparing'' divider

''Koji ste mangupi a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni... Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il' nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć ću ti ja pokazat' malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit'', poručio je ogorčeni Plazibat.

Plazibat je borac velikoga srca, a to je još jednom pokazao. Iako se trenutno nalazi na pripremama u Amsterdamu to ga nije spriječilo da pomogne nastradalom mladiću.

''Ako ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe“, rekao je Plazibat i manje od 24 sata sve napravio.

Hrvatski borac je uz pomoć jednog od svojih prijatelja organizirao humanitarnu akciju i pozvao ljude koji žele da mogu donirati odjeću, kućne potrepštine i ostale stvari potrebne za normalan život, a njegov prijatelj će to sve skupiti i odnijeti mladićevoj obitelji.
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider