FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVAKOM BORBOM SVE VEĆI

Plazibat odradio vaganje za borbu protiv Khbabeza, nikad nije bio teži

Antonio Plazibat ući će u borbu protiv Tarika Khbabeza čak 22 kilograma teži.

Plazibat vs. Khbabez (Foto: Glory Kickboxing)

Subotnje poslijepodne donosi show Glory Kickboxinga koji će sadržavati tri borbe. U onoj srednjoj po rasporedu nastupit će Antonio Plazibat u borbi protiv Tarika Khbabeza.

Bit će to revanš njihovog meča iz rujna prošle godine, u kojem je Plazibat slavio nokautom početkom druge runde. Te borbe možete se prisjetiti OVDJE.

Prihvatio je Plazibat ovaj izazov jer se želio boriti i nije bio spreman čekati trenutan u kojem će ga prvak Rico Verhoeven dočekati kao izazivača. Antonio je taj status izborio, a ovim putem će ga braniti.

A ovo bi trebao biti drugačiji meč od prvog, barem ako ćemo gledati prema težinama boraca. Za prvi okršaj Plazibat je bio sedam kilograma teži od Marokanca, odnosno težio je 117, a Khbabez 110 kilograma. Sad je razlika drastična. Plazibat je na 125, a njegov protivnik na samo 103 kilograma. 

Borba bi trebala krenuti oko 15 sati i 30 minuta, a održat će se u studiju. Naime, Glory je organizirao priredbu koju će priliku pogledati imati samo oni koji su imali kupljen prijenos Glory 80 priredbe ili oni s ulaznicom za isti. 

Riječ je o onoj priredbi održanoj u ožujku, koja je prekinuta nakon sukoba navijača Badra Harija i Arkadiusza Wrzoseka

To znači da nitko neće imati priliku kupiti prijenos i pogledati Antonijevu borbu. Mi se ipak nadamo vlastitoj snalažljovosti putem koje ćemo to ipak uspjeti. Važan je ovo meč za jednog od trenutno najpopularnijih hrvatskih sportaša.

Pogledajte kako je Plazibat najavio borbu za naš portal

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider