FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pravo bogatstvo

Delija na vaganju teži od čovjeka koji ga je šokantno nokautirao, zarada je nevjerojatna

Ante Delija noćas se bori protiv Brune Cappelozze u finalu PFL-ova turnira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je spremno za noćašnje finale treće sezone PFL turnira u Hollywoodu na Floridi, na kojem bi pobjednici, barem ako je vjerovati najavama, trebali dobiti za ovaj sport nevjerojatnih milijun dolara.

Šest pobjednika težinskih finala dobit će po milijun dolara, a jedan od onih koji se noćas za ovu ogromnu cifru bore je i Dubrovčanin Ante Delija.

Ante je na vaganju bio teži od svojeg protivnika, Brazilca Brune Cappelozze. Hrvat je imao oko 110 kilograma, dok je Brazilac bio na 107 kg.

gol expired I popularni crnogorski MMA borac Vaso Bakočević izgubio od youtubera: ''Sramota za sport'' divider

Ono što je najzanimljivije u vezu s ovom borbom, osim, naravno, tog milijunčića, je da je na samom startu turnira Cappolezza šokirao Deliju nokautom nakon svega 40-ak sekundi borbe. Srećom, poraženi je imao šansu za popravak pa se pobjedama domogao finala i prilike za revanš.

U prvoj je borbi Delija bio ogroman favorit, sad je pak na osnovu tog prvog meča u prednosti na kladionicama ipak Brazilac.

Kako je odrađeno sučeljavanje Delije i Cappolezze, ali i ostalih boraca i borkinja koji se bore za milijun dolara, pogledajte u nastavku…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider