FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ATRAKTIVNA PEARL

VIDEO/FOTO Proslavila se u kavezu, zovu je najseksepilnijom borkinjom svijeta, a večeras je pred njom novi izazov

Popularna MMA borkinja Pearl Gonzalez napravit će zaokret u svojoj karijeri i debitirati u profesionalnom boksu

Pearl Gonzalez (Foto: Instagram)

Pasionirani borilački fanovi jako dobro poznaju ime Pearl Gonzalez, borkinje koju smo upoznali svojevremeno kao članicu UFC-a, a kasnije i kroz Invictu te kroz boks bez rukavica.

Ipak, nije problem priznati da je većina fanova ovu 36-godišnjakinju iz Illinoisa najviše upamtila po njenoj vanjštini, a nakon toga i po objavama na društvenim mrežama. Iste su vrlo često provokativne, ali prije svega i vrlo iskrene. 

 

 

Nakon relativno uspješne MMA karijere, zahvaljujući kojoj je dobila veliki broj pratitelja, uključujući i one koji su spremni platiti za njen sadržaj pa s te strane ima jedan jako dobar izvor zarade te nakon kratke bare knuckle avanture, Pearl ovog vikenda kreće na idući korak.

Budući da već neko vrijeme trenira s Amandom Serranom, trenutno možda i najvećom zvijezdom ženskog boksa na svijetu, odabirom velikih rukavica i odlaska u ring nije nikoga iznenadila.

 

 

Pearl će svi njeni fanovi imati priliku ovog vikenda vidjeti u ringu i to na priredbi čiji je organizator Jorge Masvidal, trenutno jedna od najvećih zvijezda UFC-a. Njena protivnica bit će Danielle Wynn.

Sve u svemu, neovisno o tome kako će njen boksački debi završiti, Pearl će vjerojatno sve dok je aktivna ostati jako visoko na inače vrlo popularnim listama najseksepilnijih borkinja.

 

 

Koliko god to seksepil u onome čime se bave ne bi trebao biti bitan, zapravo je teško pobjeći od toga, kao i od misli da je riječ o lijepim, zgodnim te prije svega opakih ženama.

Sretno Pearl, što drugo reći?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider