FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
šveđanin posebna priča

Jeste li spremni za novi UFC spektakl? Saint Preux uvjerava: "Netko će dobiti batine"

Dosta smo se odmarali od uzbuđenja u UFC-u! Na redu je spektakl UFC on Fox, na kojem ćemo gledati dvojicu odličnih poluteškaša.

Ovince Saint Preux (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još samo dva dana dijeli nas od novog UFC-ovog spektakla na GOL.hr-u i Novoj TV - UFC on Fox 28. Najbolji borci svijeta okupili su se u Orlandu, a među četiri sjajna dvoboja, gledat ćete i okršaj ponajboljih UFC-ovih poluteškaša.

Borba u domu Orlando Magica mogla bi ili Ovincea Saint Preuxa ili Ilira Latifija približiti čaroliji borbe za UFC-ov naslov prvaka.

34-ogodišnji Amerikanac prije dvije se godine već borio za pojas u poluteškoj kategoriji, no Jon Jones bio je prejak.

U posljednje 4 godine u poluteškoj kategoriji nema borca koji ima više pobjeda prekidom od Saint Preuxa, a momak s Floride vjeruje da će seriju nastaviti i u Orlandu.

"Latifi je definitivno jak borac, ali ja definitivno imam prednost u borbi na nogama zbog mog raspona ruku", rekao je Saint Preux.

"To će mi donijeti ili pobjedu predajom ili dobar nokaut. U svakom slučaju, netko će dobiti gadne batine", dodao je Saint Preux, s koijm se ne slaže trener njegovog suparnika.

"Ovince Saint Preux je sjajan borac. Borio se s najboljim borcima na svijetu. Ima veliki potencijal. Ali, svatko je pobjediv. I smatram da Ilir ima sve alate da ga pobijedi", rekao je Selman Berisha, trener Ilira Latifia.

Ilir Latifi odrastao je na istim ulicama kao i Zlatan Ibrahimović. Roditelji su s Kosova preselili u Malmo, a Latifi je inspiraciju crpio iz planetarnih uspjeha dvije godine starijeg prijatelja iz susjedstva. Odlučan je zgrabiti ovu priliku.

"Mislim da će to biti veliki izazov, velika borba. Svi treninzi, sav znoj, krv, suze, sve je u tome koliko to želite", rekao je Latifi.

"Ući ću unutra, pokazati što znam, pobijediti, a potom je moguća borba za naslov", zaključio je Šveđanin.

Latifi i Saint Preux trebali su se boriti prije mjesec dana u Charlotti, no zbog Latifijeve ozljede na treningu došlo je do odgode. Sada nikakvih prepreka nema, oktogon u Amway Centru spreman je za okršaj ponajboljih poluteškaša današnjice.

"Završit ćemo to, a onda ostaje samo vrh", zaključio je Latifijev trener Berisha.

UFC spektakl iz Orlanda pratite u noći sa subote na nedjelju od 2 sata ujutro na GOL.hr-u, a u nedjelju navečer u snimci na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider