FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hari odradio svoje?

Overeem preokrenuo meč protiv Harija i pobjedom preoteo Plazibatu napad na titulu

Nakon pobjede protiv Harija, Overeem je prozvao Rica Verhoevena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mečem na Glory Collision 4 završena na velika teškaška kickboxing trilogija. Alistair Overeem je zahvaljujući sjajnoj izvedbi u trećoj rundi uspio doći do pobjede nad Badr Harijem u njihovom trećem međusobnom meču.

Bio je to meč u kojem je prva runda ponudila ispitivanje snaga u kojem se bolje snašao Hari, a slično je bilo i u drugoj rundi gdje je Hari sigurno skupljao bodove sve do pola minute prije kraja kad ga je Overeem uzdrmao aperkatom iz klinča.

Ipak to je bilo dovoljno mu tek jedan sudac dodijeli rundu, tako da je Hari ušao u posljednju rundu s velikom prednošću. No čini se da je Hari bio ozbiljan uzdrman, jer je Overeem u posljednje tri minute žestoko krenuo i čak dva puta ga je udarcima uspio poslati na pod.

Krenuo je nakon toga po završnicu, ali Hari je izdržao do kraja meča. Ipak dva nokdauna bila su dovoljan da suci posljednju rundu dodijele Overeemu rezultatom 10-7. On je tako preokrenuo meč i stigao do pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom. Odmah nakon meča prozvao je Rica Verhoevena koji je ušao u ring i sučelio se s njim.

Čini se da će doći do ove borbe koja je ranije bila dogovorena, ali ipak otkazana. Nažalost, u ovakom slijedu događaja to znači da bez zasluženog napada na titulu prvaka ostaje naš borac Antonio Plazibat.

Što se tiče velikog Harija, ovo je po svemu sudeći bio njegov posljednji meč u karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider