FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bio spreman na pet rundi

Overeem nakon pobjede progovorio o velikoj želji i napadu na titulu: ''Tek nakon što to ostvarim''

Alistair Overeem ostvario je veliku pobjedu nad Aleksejom Oleinikom.

Alistair Overeem (Foto: AFP) (Foto: Afp)

39-godišnji Overeem pokazao je zavidnu formu i svladao Alekseija Oleinika na UFC Fight Night 149 spektaklu u Sankt-Peterbugu. Nizozemac je došao do pobjede prekidom krajem prve runde u kojoj je ruski borac bio agresivniji i konkretniji.

''Znam da je izgledalo kao da sam u opasnosti, no nije bilo tako. Aleksei je pokušao neke stvari, no bio sam opušten i sve sam predosjetio. Pokušao je od borbe napraviti brzi rat, ali ja sam bio spreman na pet rundi. Znao sam kako će doći moja prilika, samo sam trebao ostati smiren i koncentriran'', kazao je Overeem odmah nakon borbe.

Overeem se sada okreće idućem potencijalnom protivniku, a velika želja mu je Alexander Volkov.

''Volkov je i dalje borba koju želim odraditi. Danas se nije dogodilo, ali itekako sam spreman odraditi ju nekog drugog datuma. Još uvijek je rangiran na mjestu koje me zanima i gledam prema budućoj prilici za borbu protiv njega'', rekao je Nizozemac te otkrio ima li planove za napad na titulu.

''Volio bih se boriti u rujnu i onda još jednom prije kraja godine. No, tek nakon što ostvarim još tri pobjede možemo razgovarati o borbi za titulu prvaka. Trenutno je prerano za razmišljati o tako nečemu'', iskren je bio Overeem.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider