FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Drugi posjet ove godine

Overeem i društvo slupali se na Braču: Provozao prijatelje, jedan naletio na stado ovaca

Stado od dvadesetak ovaca skočilo im je na put dok su se vozili bagijem, pokušao ih je izbjeći...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavni nizozemski kickboksač i MMA zvijezda Alistair Overeem često dolazi u Hrvatsku. U svibnju je stigao u Dalmaciju s obitelji poslije otkaza u UFC-u, a ovo ljeto vratio se s prijateljem i starijom kćeri, prenosi Dalmacija danas.

Međutim, s ove ture po obali i otocima neće imati lijepe uspomene jer je njegov prijatelj imao prometnu nesreću pokraj mjesta Trolokve na Braču. Vozio se po makadamskom putu i odjednom mu je na cestu iskočilo stado ovaca, prepao se i pokušao ih izbjeći, međutim prednjim desnim krajem udario je u kamen i izbio desni kotač.

Drugi posjet ove godine

Jedan od najboljih kickboksača današnjice, slavni Nizozemac Alistair Overeem (40), u svibnju je boravio u Dalmaciji s obitelji, a očito mu se boravak toliko svidio da je sve želio ponoviti u društvu prijatelja i starije kćeri.

Prošli posjet Overeem je pokušao uhvatiti ovce u Trolokvama, što im, čini se, nije dobro sjelo pa su mu „vratile“ preko prijatelja…

Srećom, nitko nije nastradao, u pitanju je bila tek manja materijalna šteta. Vozila je ubrzo pokupila vučna služba i kvar je otklonjen, a društvo je nastavilo do jednog restorana i planira nastaviti svoj godišnji u Lijepoj Našoj.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider