FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
FIGHT!
nije se dizao

Zastrašujući borac doživio šokantan prvi poraz: Ni nakon gledanja snimke nije jasno što se dogodilo

U One Championshipu vidjeli smo prvi poraz sve poznatijeg Senegalca Oumara Kanea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Organizacija One Championship, jedna od najpoznatijih u MMA svijetu, dobila je novog prvaka u poluteškoj kategoriji. To je Nizozemac Reinier De Ridder, koji je pobijedio Aunga La Nsanga, no priča dana zasigurno je poraz Oumara Kanea.

Senegalski hrvač koji je postao popularan u posljednjih godina zbog svojih snimki upisao je prvi poraz u svom trećem nastupu u One Championshipu i četvrtoj MMA borbi. Popularni Reug Reug izgubio je od Bjelorusa Kirila Grišenka u pomalo bizarnom kraju meča.

Taman kad je označeno zvono za kraj druge runde, Bjelorus je potegao jedan udarac koji je promašio Kaneovu glavu, ali ga je očito zakačio po vratu. Kane je u čudu pogledao protivnika te se spustio na pod, a nije se dizao ni kada je označen početak treće runde.

Sudac je tada prekinuo borbu i proglasio pobjednika, a komentatori su se pitali što se uopće dogodilo. Je li Grišenkov kroše okrznuo Kaneov vrat, tj. Adamovu jabučicu, što može biti prilično bolno i nezgodno te doći do gušenja, ili je u pitanju nešto drugo?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider