FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zapis nakon borbe

Stipe nije bio svjestan što mu se dogodilo: Poslušajte što je pitao trenera nakon nokauta

U prvi je mah Stipe Miočić vjerovao da je meč prekinut prerano, pa je čak napao suca u kavezu riječima “Sasvim sam u redu, u redu sam…”

Stipe Miočić nakon poraza od Cormiera (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Stipe Miočić doživio je nokaut u borbi protiv Daniela Cormiera u pokušaju četvrte obrane naslova. Nakon borbe otkrivene su prve Miočićeve riječi nakon poraza, prenosi Fightsite.hr.

U prvi je mah Stipe Miočić vjerovao da je meč prekinut prerano, pa je čak napao suca u kavezu riječima: “Sasvim sam u redu, u redu sam…”

No kada je u Octagon stigao njegov trenerski tim, objasnili su mu da je prvi put u karijeri bio nokautiran. Tijekom meča protiv Stefana Struvea 2013. godine također je izgubio prekidom, no tada se radilo o tehničkom nokautu i “Vatrogasac” je čitavo vrijeme bio priseban.

Ovaj put nije znao što se dogodilo i kako ga je Daniel Cormier uspio svladati. Stari boksački majstori kažu: “Nokautirati te može samo udarac koji ne vidiš”, a Stipe niti u jednom trenutku nije vidio desnicu Daniela Cormiera. I to dovoljno govori koliko se dobro taktički DC pripremio za ovaj ispit na UFC-u 226.

Stipe je, s druge strane, taktički odradio jako loš posao…

“Što se dogodilo?” pitao je Stipe svog glavnog trenera Marcusa Marinellija, ali ni on sam nije znao čime je Miočić udaren.

Tako barem otkiva tonski zapis koji se pojavio na YouTube kanalu u nedjelju, a prikazuje zbivanja nakon nokauta u “main eventu” UFC-a 226.

“Ne znam čime te uopće udario, leđima si bio okrenut prema nama”, odgovara Marinelli, na što je Stipe ponovno nastavio…

“Dovršio me udarcima, zar ne?” pitao je.

“Da, dovršio te ground&poudom”, odgovorio je još jednom Stipin glavni strateg.

Uslijedilo je još jedno pitanje…

“S koliko udaraca?”

“Tri ili četiri udarca…”, kraj je tonskog zapisa koji možete poslušati, ako “premotate” video ispod članka na točku 1:32.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider