FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Još samo malo

Preokret: Ništa od trilogije Fury - Wilder, korak smo bliže borbi koju čeka cijeli svijet

S Otoka stižu novosti vezane za spektakl kojem se nadaju svi ljubitelji boksa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treći meč između Tysona Furyja i Deontaya Wildera odgođen je kako bi se ostavilo prostora za borbu koju nestrpljivo čekaju svi ljubitelji boksa: okršaj Furyja i Anthonyja Joshue.

Vijest su objavili engleski mediji, a poznato je i kad bi se i gdje mogli sastati Fury i Joshua - u proljeće 2021. godine na stadionu Wembley u Londonu.

Fury i Wilder trebali su u prosincu ove godine odmjeriti snage po treći put, nakon što je prvi njihov sudar završio s kontroverznim neriješenim ishodom, a u drugom je slavio Fury.

Spektakl na Wembleyju

Odgodom ove trilogije otvoren je put prema velikom obračunu. Prethodno će i Irac i Britanac trebati odraditi po jedan meč, a poslije (očekivanih) pobjeda rukavice bi ukrstili međusobno.

Uz pretpostavku da niti jedan od njih ne doživi nezamislivi poraz ove zime, Fury ili Joshua bi trebali postati prvi neprikosnoveni svjetski prvak u teškoj kategoriji još od Lennoxa Lewisa.

Što se ove priče o lokaciji tiče, Wembley jest prva opcija, ali ukoliko engleski hram nogometa zbog situacije s koronavirusom ne bude mogao biti ispunjen gledateljima, onda postoje i varijante da se meč održi negdje na Bliskom Istoku ili u Kini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider