FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dramatičan obrat

Oproštaj McGregora nije samo još jedan blef, razlog je optužba za silovanje?

Oproštaj Conora McGregora i dalje je top tema u sportskim medijima diljem svijeta.

Galerija Conor McGregor (Foto: AFP) Conor McGregor sa suprugom (Foto: AFP) Dana White i Conor McGregor (Foto: AFP) +2 Conor McGregor (Foto: AFP)

Conor McGregor iznenadio je borilački svijet još jednom objavom umirovljenja od MMA-a. Zbog toga što mu nije prvi put, mnogi su posve opravdano smatrali kako se radi o još jednom velikom blefu ludog Irca koji zna kako podići uloge u ratu živaca s UFC-om.

No New York Times donosi informaciju kako je McGregor pod istragom zbog navodnog silovanja. Radi se o jednom incidentu koji datira s kraja prošle godine. U siječnju je McGregor priveden u rodnoj Irskoj, ali odmah je pušten iz pritvora.

Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP) Nurmagomedov još jednom "ugušio" McGregora objavom na društvenim mrežama divider

''Riječ je o priči koja kruži već neko vrijeme i nije nam jasno kako se sada pojavila u medijima. Pretpostavka kako Conorovo umirovljenje ima ikakve veze s tim je apsolutno kriva. Hoće li se Conor boriti u budućnosti, to će ovisiti o tome hoće li doći do situacije u kojem se borce cijeni prema njihovoj vrijednosti, njihovim vještina, uloženom trudi i predanosti sportu'', napisala je u priopćenju McGregorova glasnogovornica Karen Kessler, prenosi Fightsite.

Iz toga se može pročitati kako se Conor oprostio zbog novih nesuglasica s UFC-om, a ne zbog optužbi za navodno silovanje.

Krenule su i špekulacije kako je možda netko iz najveće MMA organizacije pustio ovu vijest o silovanju u medije, kao nastavak psihološkog rata između Conora i UFC-a.

McGregor izveo još jednu ludost za kraj: Šokirao svijet odlaskom u mirovinu! Conor McGregor (Foto: AFP) Conor McGregor (Foto: AFP) Conor McGregor (Foto: AFP) +2 Conor McGregor (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider