FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prekršila glavno pravilo

Opasna ljepotica šokirala WWE i MMA svijet: ''Sve je namješteno, ni jedna od tih ku**** me ne može dotaknuti!''

Jedna od najvećih UFC borkinja u povijesti Ronda Rousey ozbiljno je napala najveću ''hrvačku'' organizacija svijeta WWE.

Ronda Rousey (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ronda Rousey uskoro bi trebala postati prva žena u povijesti koja će predvoditi najveću ''kečersku'' godišnju priredbu Wrestlemaniu. Međutim, čini se da joj baš i ne cvjetaju ruže po pitanju suradnje sa šefovima. Ona je, između ostalog, prekršila njihovo glavno pravilo, javno izjavivši ono što zapravo svi znaju, kako su sve njihove borbe namještene, prenosi Fightsite.

Tijekom posljednjeg dijela epizode Youtube serijala ''Ronda on the Road'', koji prati njena putovanja na WWE događanjima, Ronda je odjednom obrušila upravo na WWE, iako nitko ne zna iz kojeg razloga se na to odlučila.

''Ne želim više odrađivati njihovu jebenu glumu. Mogu reći da je to sve dio nastupa, ali od sada ću raditi sve samo onako kako ja želim. Oni mi mogu pokušati objasniti što žele, ali jebeš njih. Jebeš sve njih, uključujući cijeli WWE svijet! Spremna sam izraziti nepoštovanje prema sportu kojeg toliko vole. Hrvanje je namješteno! Sve je u scenariju! Nije stvarno! Niti jedna od tih kujica me ne može niti dotaknuti'', izjavila je bivša UFC zvijezda i najveća ženska MMA zvijezda u povijesti.

Fanovi i analitičari profesionalnog hrvanja odmah su krenuli s pretpostavkama i špekulacijama zbog čega je Ronda imala takav istup, ali nitko nema pravi odgovor.

U svakom slučaju, Ronda je ovime navukla bijes fanova, a možda i poslodavaca. Naravno, nije isključeno kako je i ovo sve dio svojevrsne glume, odnosno scenarija u dogovoru s vlasnicima WWE-a. No, Ronda Rousey digla je na noge svijet WWE-a, ali i MMA-a, budući da su svi elitni portali koji prate slobodno borbu reagirali na njene izjave.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider