Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"zasluženo smo prošli"

Olmo otkrio tajnu uspjeha RB Leipziga: "Nijedan igrač nije važniji od drugog"

Dani Olmo smatra da je RB Leipzig zasluženo pobijedio Atletico Madrid u četvrtfinalu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Leipziga plasirali su se u polufinale Lige prvaka, a bivši Dinamov nogometaš Dani Olmo zabio je vodeći gol u pobjedi Leipziga 2:1 protiv Atlética.

Atlético je izjednačio u 71. minuti, a strijelac je bio Joao Felix iz penala. Odlučujući pogodak zabio je džoker s klupe, 21-godišnji američki veznjak Tyler Adams (88).

"Nakon vodećeg gola Atléticu smo dopustili da se slobodnije kreće, ali uspjeli smo zabiti drugi gol kojim je sve definitivno riješeno. Čitavo vrijeme igrali smo onako kako inače igramo, kako znamo igrati, i zasluženo smo pobijedili", izjavio je Olmo za televiziju Movistar.

gol expired Julian Nagelsmann nastavlja rušiti trenerske rekorde sa svega 33 godine! divider

"Bila je to teška utakmica, upravo onakva kakvu smo i očekivali. Svi smo morali dati sto posto. Ključno je to što svi zajedno idemo u istom smjeru, što niti jedan igrač u našoj momčadi nije važniji od ostalih. Svi igrači vjeruju u ideju ovog kluba", dodao je Olmo.

Leipzig će u polufinalu 18. kolovoza igrati protiv Paris Saint-Germaina, koji je eliminirao talijansku Atalantu s 2-1. U preostala dva četvrtfinalna susreta sastaju se Barcelona - Bayern (petak, 21 sat), te Lyon - Manchester City (subota, 21 sat).

"Sada se moramo odmoriti i misliti na PSG, jer će utakmica protiv njega biti jednako teška, ako ne i teža", zaključio je Olmo.

gol expired Dani Olmo zabio, RB Leipzig eliminirao Atletico Madrid za polufinale Lige prvaka! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider