FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte galeriju

Sve je spremno za FNC 6: Vaso stigao na vaganje s litrom rakije, Čelić povukao Panteru za vrat

Vaso Bakočević bio je glavni na vaganu, nije bilo mira ni između Čelića i Krofaka, a jedan borac nije prošao vagu i kreće s bodom minusa.

Sve je spremno za FNC 6 u Karlovcu, najbolja domaća organizacija je za MMA fanove pripremila spektakularne borbe, a poslastica za kraj bit će okršaj Ivana Vitasovića i Olija Thompsona za pojas inauguralnog prvaka FNC-ove teške kategorije.

U četvrtak je bilo na redu službeno vaganje, ali jedan domaći borac nije zadovoljio propisanu težinu. Mateo Bolfan iz UFK Novi Zagreb nije uspio na vrijeme spustiti kilažu i krenut će u borbu s bodom minusa, a njegov okršaj je prebačen u "catchweight“ do 68 kilograma.

Svoj trenutak imao je i Vaso Bakočević, jedna od zvijezda dolazećeg spektakla, koji se na vaganju pojavio s litrom rakije ispred svog suparnika Kirila Medvedovskyja, ponudio je i njega, međutim prije nego što je ovaj dohvatio "brlju“, Vaso je povukao ponudu.

Čelić ogrebao Panteru

Nemiran je bio i domaći dvojac Patrik Čelić i Stanislav Krofak, koji se kače već nekoliko tjedana na društvenim mrežama, a sad su otišli korak dalje. Čelić je u jednom trenutku sučeljavanja zgrabio za vrat Panteru, koji se na vaganju pojavio s maskom superheroja po kojem nosi nadimak, ali ozbiljniji obračun spriječio je suvlasnik promocije Dražen Forgač.

Zvijezde večeri, Ivan Vitastović i Olie Thompson, na vagu su stali sa 105 kilograma, odnosno sa 105.8, dok su borci u sunaslovnoj borbi, Satoshi Ishi i Charlie Milner, imali 110.6, odnosno 112.3 kilograma.

FNC 6 - rezultati vaganja

Glavni program

Ivan Vitasović (105 kg) vs. Oliver Thompson (105.8 kg)
Satoshi Ishii (110.6 kg) vs. Charlie Milner (112.3 kg)
Vaso Bakočević (77.5 kg) vs. Kirill Medvedovsky (77.3 kg)
Vladimir Filipović (93.5 kg) vs. Vlado Neferanović (93 kg)
Patrik Čelić (81 kg) vs. Stanislav Krofak (81 kg)

Preliminarni program

Mateo Bolfan (nije zadovoljio potrebnu kilažu) vs. Ivan Sičaja (67.5 kg)
Ilija Brkan (84.1 kg) vs. Marin Mikulić (84.4 kg)
Adriana Vuković (61.6 kg) vs. Kethylen Rothenburg (61.7 kg)
Matija Vuković (111.7 kg) vs. Milenko Stamatović (116 kg)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider