FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mirko ne misli stati!

Odlučan kao nikad: Ovo nije kraj definitivno, ja sam još uvijek Cro Cop!

Legenda slobodne borbe oduševljava optimizmom pred ključnu borbu svoje karijere…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pjevanje s Pattom Barryjem i posljednji intervjui Mirka Filipovića jednostavno vas moraju baciti na valove optimizma pred nedjeljnu borbu s Royom Nelsonom.

Novinar Yahoo Sportsa piše kako smo od Mirkova dolaska u UFC-u od njega naviše vidjeli nedostatak strasti. No, priznaje kako je hrvatski borac još uvijek jedan od najpopularnijih MMA sportaša na svijetu te nije baš prestar za ovaj sport, iako će sigurno dobiti 'cipelu' u UFC-u ako ne pobijedi Nelsona.

''Osjećam kako ovo nije moja zadnja borba. Ma nije definitivno. Pobijedit ću Roya Nelsona. Ovo nije kraj, ja sam još uvijek Cro Cop'', rekao je Mirko i ponovio kako želi pokazati svima koji su ga već 'pokopali'.

Cro Cop širi zarazni optimizam i želi dokazati da još uvijek može pobjeđivati jake borce

''Neću izgubiti tri borbe zaredom. To sam još uvijek ja, još sam uvijek Cro Cop. Znam da moram pobijediti Nelsona da ostanem u UFC-u. Ne podcjenjujem ga, jako udara i ima 'čeličnu' bradu, ali znam da ću pobijediti. Ako to ne uspijem, ispričat ću se svima što sam im trošio vrijeme'', prenosi Mirkove riječi Yahoo Sports.

''Sljedećeg lipnja će biti 20 godina od mog prvog treninga za neki meč. Bilo je to za jedan boksački turnir u Hrvatskoj. No i ranije samo udarao po vreći u garaži. Najbolji osjećaj u životu je težak rad i ne želim se toga još odreći. To je moj život i slobodna borba mi daje sve. Nije stvar u novcu, iako se ne borim besplatno, stvar je borbi za pobjedu'', kaže Cro Cop koji je nakon posljednjeg poraza najavljivao kraj karijere.

''Ne znam kako bi reagirao kad bih prestao. Ljudi kažu da neki nakon zatvora ne znaju što bi na slobodi. Plaši me mirovina. Trenutno je moje tijelo u formi i dopušta mi da treniram cijeli tjedan. Da sam star, to ne bih mogao. Neki su starim već u 30., a Randy Couture nije bio ni sa skoro 50 godina. Kad ću to postati, otići ću'', optimističan je Cro Cop iz kojeg opet pršti onaj stari žar.

Mirko je odgovorio i na kritike da je borac koji ima premalo vještina za MMA. Kaže kako nema problema s time da se pohrva s Nelsona, borcem koji ima crni pojas u brazilskom jiu-jitsuu.

''Glupo je reći da sam samo stand-up borac s obzirom koliko sam dugo trenirao jiu-jitsu. Osjećam se dobro i na parteru. Borim se gdje god treba. Uostalom, tko me je prisilio na predaju?'', pitao je Mirko i poentirao za kraj:

''Spreman sam dokazati da sam potpun borac i boriti se za svoj posao.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider