FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''odmor postao horor''

Od raja na zemlji do noćne more: UFC borac opisao što mu se trenutačno događa na Maldivima

Duško Todorović ostao je ''zatočen'' na Maldivima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da daleko putovanje na odmor u doba pandemije koronavirusa možda i nije najbolja opcija, uvjerio se i UFC borac Duško Todorović. On je s djevojkom otišao na Maldive nakon što je prošlog mjeseca doživio svoj prvi poraz u karijeri od Punahelea Soriana u Abu Dhabiju.

Odlučio se nakon napornog kampa opustiti. Odmor je sudeći prema fotografijama na Instagramu bio savršen, no sve mu se zakompliciralo kada je htio napustiti Maldive.

''Ovaj odmor na Maldivima se za jako kratko vrijeme pretvorio u horor! Prije nego što smo se trebali vratiti, na PCR testiranju sam prvo bio 'nedefiniran', a onda na ponovljenom testu i pozitivan, iako je moja Tijana negativna'', poručio je borac s Maldiva.

''Nemam nikakve simptome ili tegobe, a ovamo smo došli s negativnim rezultatom. Sada nam ne dopuštaju ponovno testiranje, već moramo 14 dana provesti u karanteni i plus dva dana za novo testiranje i čekanje rezultata prije povratka kući. Je li tko imao slična iskustva ili zna kome se mogu obratiti? Ovo je suludo'', poručio je UFC borac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider