FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Da vas vidimo...

Novi MMA Challenge: Tko može najbolje izvesti ovaj zadatak?

Prije UFC 273 spektakla pripremili smo van novi MMA Challenge

MMA Challenge (Foto: GOL.hr)

Prvog vikenda u travnju čeka nas UFC 273 u Jacksonvilleu na kojem ćemo vidjeti nekoliko sjajnih borbi koje predvodi ona za naslov u bantam kategoriji između Alexandera Volkanovskog i Koreana Zombieja.

U prošlom izdanju borilačkog magazina Lucky Punch objavljen je i novi MMA Challenge. Nakon letećeg koljena iz prošlog izdanja izazova, na redu je zadatak vezan za spomenutu borbu na UFC 273 večeri.

Poznato je kako UFC prvak svoje protivnike stavlja na žicu gdje ih uspješno kontrolira. Zadatak Korean Zombieja je kako se osloboditi te kontrole i uzvratiti u klinču na žici.

Laktovima protiv prvaka

To bi trebao napraviti laktovima, a to je ujedno i novi MMA Challenge: tko će pokazati kako stvoriti prostor i iskoristiti udarce laktovima.

Vaše uratke šaljite nam na mail info@gol.hr ili na društvene mreže gol.hr-a do utorka, 5. travnja u 12 sati. Prestani samo pisati u komentarima, pokaži što znaš!

Pobjednički video, ali i sve vaše uratke moći ćete vidjeti na našim kanalima i posebno u Lucky Punchu uoči UFC 273 spektakla. Najbolji video donijet će nekome dva para MMA rukavica!

Pravila kreativnog natječaja pogledajte OVDJE.

MMA Challenge 3

  • Zadatak: kako se osloboditi na žici i napasti laktovima
  • Snimi video i pošalji na info@gol.hr ili društvene mreže gol.hr-a
  • Najkreativniji osvajaju nagrade
  • Videa gledamo i komentiramo u Lucky Punchu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider