FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Problemi sa zakonom

Zbog sukoba na ulici Nateu Diazu mogao bi propasti meč karijere

Nedugo nakon što je PFL najavio boksački meč između MMA veterana Nate Diaza i Jake Paula, Diaz je sudjelovao u uličnoj tučnjavi ispred noćnog kluba u kojoj je ugušio protivnika giljotinom.

Nate Diaz (Foto: Afp)

Tučnjava je izbila nakon što je Diaz pomislio da je osoba koja ga provocira brat Jakea Paula, Logan Paul. Mnogi su isto zaključili kada se internetom proširila snimka sukoba, no naposljetku se ispostavilo da je Diaz ugušio samo čovjeka koji sliči Loganu Paulu.

Nakon nekoliko razmijenjenih udaraca Diaz je protivnika odlučio uspavati giljotinom, a kada je ostao bez svijesti, samo ga je pustio da padne na pod i udaljio se.

Policija New Orleansa taj je sukob shvatila vrlo ozbiljno te je izdala nalog za uhićenje Natea Diaza.

Sve je započelo još na priredbi Misfitsa u kojoj se Nate zakačio s bivšim nogometašem i zvijezdom Netflixova reality showa Chaseom de Moorom.

 

Ako Diaz bude proglašen krivim za napad, prijeti mu čak do osam godina zatvora, što znači da bi mu propao boksački debi protiv youtubera Paula, koji je bio predviđen za 5. kolovoza ove godine.

Kazna, osim one zatvorske, iznosi 2000 dolara, a to je prava sitnica u odnosu na svotu koju bi zaradio u boksačkom meču.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider