FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
konačno

Bomba iz UFC-a: Nate Diaz vraća se u oktogon i odmah dobiva borbu za pamćenje!

Nate Diaz vraća se u oktogon.

Galerija Nate Diaz i Conor McGregor (Foto: AFP)

Dok su hrvatski ljubitelji MMA scene čvrsto spavali u noći s četvrtka na petak, u SAD-u je iz redova organizacije UFC objavljena bomba. "Nate Diaz vraća se u oktogon"! Vijest je objavio Los Angeles time, svojom ju je reakcijom potvrdio i Diazov atraktivan suparnik - Dustin Poirier.

Diaz i Poirier borit će se, ako ne bude nekih neugodnih iznenađenja, 3. studenog na UFC-u 230, koji će se održati u najpoznatijoj dvorani svijeta - Madison Square Gardenu u New Yorku. Vijest bi službeno trebala biti potvrđena od predsjednika UFC-a Dane Whitea na konferenciji za novinare koja je predviđena u noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu.

Diaz je posljednju borbu imao prije gotovo dvije godine (20. kolovoz 2016.), kada je većinskom sudačkom odlukom izgubio u revanšu od Conora McGregora. Bio je to najgledaniji meč s najviše kupljenih PPV (pay per view) paketa u povijesti UFC-a. S obzirom da je zaradio nekoliko milijuna dolara Diaz je odlučio povući se s MMA scene i jedno vrijeme uživati u životu.

Poirier će biti veliki ispit za Diaza, a to smo najbolje mogli vidjeti prošlog vikenda, kada je nokautirao Eddiea Alvareza. Trenutno je na omjeru 24 pobjede i pet poraza i na putu je da bude legitimni izazivač u lakoj kategoriji, gdje čekamo povratak Conora McGregora i Tonyja Fergusona. Podsjetimo, prvak je Khabib Nurmagomedov.

Recimo i da je nedugo nakon što je vijest procurila u javnost, Poirier na društvenim mrežama objavio samo ikonicu sretnog čovjeka čime je najavio velike vijesti!

Potencijalno, ovo bi mogao biti jedan od kandidata za meč godine, jer s jedne strane imamo snažnog udarača Poiriera, a s druge jednog od najboljih boraca ove kategorije, miljenika MMA publike.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider