FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva scena

Brutalno nokautiran pa nakon ''buđenja'' napao suca misleći da se s njim bori

Nije da sudac nekad ne dobije koji udarac tijekom borbe, ali ovo se rijetko viđa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi video koji je pravi mali hit na MMA portalima diljem svijeta stiže nam s Marijanskih otoka. Radi se o američkom teritoriju usred Pacifika koji su najpoznatiji po otoku Guamu. Na sjevernom otoku, Saipanu prije nekoliko dana se održavao Trench Warz 20 event s kojeg nam stiže ova zanimljivost.

Naime, jedan je borac dobio žestok lijevi high-kick u glavu nakon čega je pao na pod te zatim dobio i ilegalni ''soccer-kick''. Za trenutak je izgubio svijest na odmah se pridigao i vratio u borbu. Problem je što je napao suca umjesto protivnika što nam jasno pokazuje kako se nije do kraja probudio nakon nokauta.

Mahao je rukama pokušavajući dohvatiti suca koji je iskusno reagirao. Uvidio je što se događa pa je uspio nekako mladog borca uhvatiti u klinč i smiriti ga. A da nije tako reagirao mogao je ovaj pretrpjeti još jedan nokaut s obzirom da je sudac bio tamošnji MMA borac Frank ‘The Crank’ Camacho koji je i putem Instagrama i podijelio sa svijetom ovu komičnu situaciju.

''Bilo je to jedno od najboljih iskustava kao sudac. Ova dvojica su nasrnula jedan na drugog i kao što vidite na snimci dogodio se i taj ilegalni udarac. Obično se borci nakon takvog udarca primaj za glavu da odglume veću ozljedu i zarade diskvalifikaciju protivnika, ali ovaj je borac napravio baš suprotno'', napisao je Camacho na Instagramu.
 

 

I had the honor of being one of the refs for Trench Warz 20 this past weekend. I had one of the best experiences as a ref and martial arts competitor with this fight in particular. These guys were getting after each other right off the bat. With all the adrenaline running an illegal kick was thrown to the down opponent as you see in the footage. Usually fighters cover their heads and pretend to be in antagonizing pain to sway a disqualification win. This fighter was totally opposite of that. He was GAME! He had the Chamorro Islander fighting spirit and had no giving up in him even after getting dazed. I just happened to be in front of him as he got back up! LOL. It was an amazing night of fights! Si Yu'us Maase @ifamiliaku_mass and the fighters for putting on an amazing show! Yamato Damashii in full effect! LONG LIVE THE ISLAND WARRIORS!

A video posted by Frank Camacho (@frankthecrank) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider