FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PROBLEMI SA ZAKONOM

Najtalentiraniji boksački teškaš završio u pritvoru

Nova američka nokauterska mašina, čini se, ipak nema potpuno sportski sređen život kao što se činilo.

Jared Anderson (Foto: Afp)

Američki boksači često su ljudi koji plešu na rubu sporta i kršenja zakona, a čini se da daleko od toga nije niti trenutačno najveći teškaški potencijal, 23-godišnji Jared Anderson.

On je u nedjelju uhićen u Oregonu te je proveo osam sati u zatvoru, a razlog je bila vožnja u nedopuštenom stanju (alkohol ili droge) te neovlašteno posjedovanje oružja.

Prespavao u pritvoru, već ovog tjedna na sudu

Anderson je završio u pritvoru na osam sati prije nego što je pušten uz jamčevinu od 7500 dolara, a već ovog tjedna morat će izaći na ročište. 

Kako stoji u službenom izvještaju, Andersona je policajac zaustavio zbog brze vožnje, a pri otvaranju prozora osjetio je miris marihuane. Nakon što je u automobilu primijetio i otvorenu bocu alkoholnog pića, zatražio je Andersona da osjeti miris njegov zadaha.

Budući da je on bazdio po alkoholu, odlučio ga je privesti, a nakon toga je u njegovu automobilu pronađeno i vatreno oružje za koje nema dozvolu.

Briljantne izvedbe u dosadašnjih 16 mečeva

Dosad Anderson nije imao zakonskih problema pa će se ovog puta vjerojatno izvući bez žešćih posljedica, no svakako će u budućnosti morati pripaziti.

U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri Anderson je odradio 16 mečeva te u svima slavio. 15 puta to je bilo nokautom, jedino je bivšeg svjetskog prvaka Charlesa Martina savladao sudačkom odlukom.

U Americi je sve veća zvijezda te se uskoro očekuju i veliki mečevi za ovog opakog udarača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider