FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na GOL.hr-u

Raste napetost uoči UFC-ovog spektakla u Las Vegasu: Zaiskrilo na vaganju, prvak žestoko prozvao Ortegu

Sjajan UFC 266 možete izravno gledati noćas od 4 sata na gol.hr-u te u nedjelju u 22:45 na Novoj TV.

U petak, oko 19:30 završilo je službeno vaganje za sjajan UFC 266 koji vam donosimo ovog vikenda na portalu Gol.hr te na Novoj TV.

Uspješnim prolaskom na vagi, od večeras su službene čak dvije borbe za naslov prvaka, a još sinoć glavni akteri su održali burnu konferenciju za novinare.

Bilo je tu prozivanja za davnu dopinšku suspenziju pa uvreda i prijetnja. Bila je to klasična psihološka igra, ali i šou za navijače koji su izveli Alexander Volkanovski i Brian Ortega.

Od prozivanja za davnu dopinšku suspenziju, pa dalje. Uvrede, prijetnje… Klasična psihološka igra, ali i šou za navijače, u izvedbi Alexandera Volkanovskog i Briana Ortege.

Australac Volkanovski je prvak u kategoriji pero, a Amerikanac Ortega izazivač. Njih dvojica do sada su se susreli kao treneri suparničkih boraca, ali sada će se prvi put boriti međusobno.

"Primjećujem puno promjena od našeg posljednjeg susreta, kada je zajedno sa svojim dečkima, kada mu ide dobro, onda je sav napuhan, ali čim stvari krenu nizbrdo, postane tih. Zato sam mu rekao da zadrži tu energiju i kad stvari ne idu kako treba. Nije to napravio, to je tako, ja vidim mnogo rupa u njemu. Svaki put primjetim neku slabost u njemu", rekao je Volkanovski koji još uvijek nije doživio poraz u UFC-u.

Jedan jedini doživio je davno, na početku karijere, a od tada pobjeđuje sve redom. Međutim, izazivač Ortega sposoban je prekinuti njegov niz. I on ima samo jedan poraz u karijeri, a i on je siguran da dobro poznaje svog protivnika.

"Ništa se nije promijenilo. Od prvog pripremnog kampa, pa do drugog, ništa se nije promijenilo! Moram ga viđati malo češće nego što bih htio, ali to je sve", rekao je Ortega.

Sjajna večer u Las Vegas donijet će još jednu borbu za naslov, nepobjediva vladarica kategorije muha, Valentina Shevchenko, branit će titulu protiv Lauren Murphy.

Shevchenko je jedna od najvećih svih vremena te već ima pet obrana naslova zaredom.

"Znam da će ovo biti jako dobra borba. Nadam se da će Murphy ponuditi sve što ima, jer ja ne tražim ništa manje ni više od toga. Moram obaviti svoj posao, moram doći i pružiti svoju najbolju izvedbu. Pokušati završiti borbu što je prije moguće i obraniti svoj pojas", kazala je Shevchenko.

Bit će tu još i sjajan sudar vrhunskih teškaša, koji traže svoj put prema borbi za naslov prvaka: Curtis Blaydes protiv Jairzinha Rozenstruika.

Sve gledajte: izravno u noći sa subote na nedjelju u 4 sata na Gol.hr-u, te u nedjelju u 22 i 45 na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider