FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nije bilo gotovo

Monson otkrio što je sve prošao u Moskvi nakon poraza od Fjodora

Američki borac imao je zanimljiv 'provod' u Moskvi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fjodor je prošlog mjeseca napokon našao nekoga koga može pobijediti. No, ni veteran Jeff Monson nije bio lak plijen za nekad velikog ruskog borca – posljednjeg čovjeka koji je dominirao u MMA sportu.

Amerikanac je ovih dana otkrio što se događalo nakon meča kojeg je izgubio na bodove iako je ga je Rus mogao završiti prije toga. Nije mu bilo baš ugodno.

''Nakon borbe dali su mi dva izbora, bolnica za 'obične' ljude ili ona u koju idu 'važni' ljudi. Odabrao sam ovu prvu jer su mi rekli da je bliže dvorani. Znate da nisam ljubitelj američkog zdravstvenog sustava koji želi samo zaradu, no iskustvo u ovoj bolnici u Moskvi me natjeralo da počnem cijeniti uvjete koje imamo u Americi'', rekao je Monson, a potom otkrio što ga je toliko šokiralo.

''Kada smo stigli tamo vidio sam da osoblje Hitne službe puši u hodniku. Oko mene su hodali pacijenti koji su izgledali kao ranjenici iz građanskog rata. Morao sam se boriti s jednim liječnikom koji me je htio poslati na rengen glave. Na kraju su mi slikali nogu koja je bila slomljena, no to sam znao i prije pregleda.''

''Dobio sam 16 šavova s vanjske i unutarnje strane usnice i to od materijala koji je nalikovao na žicu. Šavovi su bili toliko oštri da su mi desni krvarile pa sam ih počupao. Unatoč svemu, liječnici su bili vrlo ljubazni i znali su što rade unatoč opremi koja im je bila na raspolaganju'', prepričao je svoju malu dramu Monson medijima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider