FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo nikad nismo vidjeli

MMA svijet bruji o najsramotnijem potezu godine: ''Moja majka je to gledala, to je video koji nema cijenu''

Nakon nevjerojatnog poteza oglasio se i krivac za sramotu godine.

Drew Chatman (Screenshot)

Drew Chatman ime je borca čiji je profesionalni MMA debi vidio cijeli borilački svijet. Malo koji specijalizirani portal posvećen slobodnoj borbi nije prenio ono što se dogodilo u borbi protiv Irvinsa Ayale.

No na njegovu sramotu, Chatmanov debi bit će upamćen po uistinu glupom potezu na Legacy Fighting Alliance večeri. Meč je završio zbilja spektakularno jer se Ayala praktički sam nokautirao, a onda mu je Chatman, nakon što je sudac već prekinuo borbu, skočio na leđa i napravio salto.

Suci su brzo poništili odluku i diskvalificirali poludjelog borca. Da se radilo tek o svojevrsnoj ''žutoj minuti'' pokazuju i njegove izjave nakon svega. Ispričao se Ayali te otišao korak dalje.

''Ne zaslužujem biti plaćen za ovu borbu. Velika sramota i razočaranje je samo gledati to što se dogodilo. Moja majka je to gledala, ljudi koji me prate, koji se ugledaju na kome i kojima sam inspiracija, oni su to također gledali. Bilo je sjajno imati svoju prvu profesionalnu borbu, nikada nisam očekivao da će se nešto tako dogoditi, a na kraju se sve dogodilo tako brzo. Pravila su pravila i u potpunosti se slažem s time kako mi se treba oduzeti honorar za borbu. Također, prihvaćam suspenziju u trajanju od 90 dana. Ja ne mogu poništiti to što sam napravio, postoji video koji nema cijenu i ja ću s ovim što sam napravio morati živjeti cijeli život i žaliti svaki dan”, rekao je Chatman čije izjave američkim medijima prenosi Fightsite.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider