FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledaj uživo na gol.hr-u

Za vas smo secirali okršaj Adesanye i Coste: Obojica su udarači, no Brazilac ima i plan B

Adesanya i Costa obožavaju borbu u stojci, no hoće li se cijela borba odvijati na nogama?

Pred nama je uzbudljiva UFC večer u kojoj ćemo dobiti najmanje jednog novog prvaka, a moguće i dva ukoliko Paulo Costa ispuni obećanje i nanese Israelu Adesanyi prvi poraz u karijeri.

UFC 253 možete gledati UŽIVO na našem portalu gol.hr od 4 sata ujutro, te u snimci na Novoj TV od 23 sata u nedjelju navečer.

Stručni komentator Nove TV Zelg Galešić bio je ponovno gost MMA emisije Lucky Punch koju uređuje i vodi reporter Vlado Boban, a u sklopu emisije je napravio novo izdanje MMA škole u kojoj je najavio glavni okršaj večeri - okršaj Coste i Adesanye.

gol expired Israel Adesanya začepio usta kritičarima i brutalnim nokautom obranio naslov UFC prvaka divider

Secirao je obojicu boraca i njihove poteze u kavezu koji su ih doveli do savršenih omjera u MMA karijeri. Adesanya je na 19-0, a Costa na 13-0.

"Nije tajna da obojica vole i žele borbu u stojci. Adesanya koristi svoje duge ekstremitete i svoju nevjerojatnu sposobnost kretanja, a Costa svoju agresivnost, presing i snagu udarca. Dvojica udarača, ali sasvim drugačijih jedan od drugog", objašnjava Zelg.

Adesanya u 19 pobjeda nijednom nije natjerao suparnika na predaju, dok je Costa to napravio samo jednom. Brazilac ima crni pojas u jiu-jitsuu, dok Adesanya ima tek plavi. Hoće li upravo to biti faktor iznenađenja na koji Costa računa u ovom dvoboju?

U simulaciji onog što bi se moglo događati u kavezu pomogli su mu borci Andi Vrtačić i Ivan Bilić. Što očekivati od ovog dvojca noćas pogledajte u sjajnoj analizi našeg poznatog MMA trenera.

gol expired Urnebes na sučeljavanju uoči UFC-ove borbe za titulu od koje cure sline: Adesanya i Costa iznenadili predsjednika divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider