FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo se ne propušta!

Poslastica u Lucky Punchu: Pogledajte rijetke snimke borbi s početaka hrvatske MMA scene

U novom izdanju emisije Lucky Punch pogledajte najzanimljivije iz MMA svijeta.

Pred nama je fenomenalni UFC 253 spektakl u Abu Dhabiju kojeg ćemo izravno prenositi na gol.hr-u ove nedjelje od 4 sata ujutro, a snimku možete pogledati od 23 sata na Novoj TV. Jednom od najzvučnijih UFC evenata godine posvećeno je novo izdanje emisije Lucky Punch.

Prvak u srednjoj kategoriji Israel Adesanya je na 19-0, a izazivač Paulo Costa na 13-0 u svijetu slobodne borbe, no u ranojutarnjim nedjeljnim satima jedan od njih dvojice će vrlo vjerojatno upisati prvi poraz. Zelg Galešić je u novom izdanju MMA škole detaljno analizirao što bi se moglo događati u meču ova dva sjajna, ali potpuno različita udarača te koje su najveće prednosti obojice u ovoj borbi.

Tu je još jedan okršaj za naslov, u poluteškoj kategoriji između Jan Blahowicza i Dominica Reyesa, a u emisiji pogledajte i prognoze ishoda svih mečeva glavnog dijela programa.

gol expired Israel Adesanya začepio usta kritičarima i brutalnim nokautom obranio naslov UFC prvaka divider

Nova zvijezda UFC-a je nezadrživi Khamzat Chimaev o kojem se također potpuno zasluženo govori u emisiji, a o tome što se događa na hrvatskoj MMA sceni govori gost emisije Dražen Forgač iz American Top Teama.

A pravu poslasticu priuštio nam je legendarni trener Bernard Ban sa svojim rijetkim snimkama početaka hrvatske MMA scene.

Cijelu emisiju Lucky Punch pogledajte u priloženom videu i budite zajedno s nama i ove nedjelje ujutro u još jednom prijenosu UFC spektakla.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider