FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prvi put izvan regije

Mladi Hrvat sjajnim nokautom u pet sekundi iznenadio borilački svijet: ''Malo tko je vjerovao u mene''

Hrvatski borac Karlo Caput ugodno je iznenadio nakon što je za samo pet sekundi nokautirao puno iskusnijeg borca Renata Lyatifova.

Karlo Caput (Screenshot Facebook)

Karlo Caput je na priredbi ''Crime rush'' ekspresno nokautirao domaćeg borca Lyatifova. To i ne bi bilo toliko čudno da ovom hrvatskom borcu to nije bio prvi nastup na nekom eventu izvan regije, prenosi Fightsite.

Renato Lyatifov je u meč ušao s omjerom 34-23 i nizom od četiri uzastopne pobjede, ali 25-godišnji Caput nije imao previše straha prema njemu.

''Malo je tko vjerovao u mene, tek moji najbliži, trener te prijatelji iz Gladiatora. Oni, čini mi se, čak više od mene, dok je većina mislila kako ne mogu ništa napraviti. Ali, zahvaljujući treneru, podršci koju sam imao od svojih doma u proteklih mjesec i pol dana, zatim pomoć od Mara Peraka, Kristijana Peraka i Ante Delije, svima koji su na treninzima dan i noć ''glumili'' Renata Lyatifova'', uspio sam se dobro spremiti te na kraju ostvariti pobjedu, rekao je Caput za Dubrovački vjesnik te nadodao:

''Trener Michael William, Brazilac, s kojim radim već devet mjeseci, pazio je baš na sve tijekom priprema za ovu borbu. Vodio je brigu ne samo kako treniram, već što jedem, ma, kako dišem… Trener je isticao kako je Lyatifov vrlo dobar u hrvanju. Trebalo je spremiti obranu od toga. ''

Caput sada jedva čeka da netko nazove i ponudi mu novu borbu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider