FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SRBIN JE ODUŠEVIO HRVATE

Mladi Hrvat prijeti srpskom borcu: ''Glava će mu odletjeti u publiku"

Ilić je oduševio Hrvate u Areni Zagreb zbog izbora pjesme, kasnije su ga Srbi vrijeđali zbog toga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon nedavno završene FNC priredbe u Zagrebu u regiji se priča samo o hrvatskom borcu Đaniju Barbiru i Srbinu Aleksandru Iliću.

Spomenuti dvojac počeo se prozivati na društvenim mreža, a kako je sve započelo?

Na FNC priredbi objavljeno je da mladi 23-godišnji Barbir ulazi u KSW, najjaču europsku organizaciju, ali ispostavilo se da to nije istina. Dražen Forgač je na FNC konferenciji za medije najavio Đanija kao službenu rezervu ako otpadne poljski borac za meč protiv Ilića na KSW-u 60.

gol expired Legendarni Djibril Cisse se vratio nogometu, poznato je gdje će nastaviti karijeru divider

Kako je Poljak Tomasz Jakubiec otkazao borbu zbog koronavirusa, Đani Barbir je u emisiji uživo objavio da će u ring s Ilićem, a taj potez naljutio je Ilića i njegovog menadžera Ivana Dijakovića.

Barbir ne može u ring s Ilćem jer nema ugovor s KSW oganizacijom, a da od borbe neće biti ništa potvrdio je i vlasnik FNC-a Dražen Forgač.

Nakon svega odlučio se oglasiti hrvatski borac.

"Za početak bih se želio zahvaliti cijelom ATT Europe timu, od trenera do klupskih kolega, na svim treninzima u sklopu priprema za Armagedon. Finalni je meč zbog ozljede protivnika nažalost otkazan, a nije se pronašla adekvatna zamjena pa sam proglašen prvakom. Žao mi je što nije došlo do meča između mene i Andija. Siguran sam da bi to bio meč za pamćenje.

gol expired Perišić se vraća treninzima Intera: Mogao bi biti spreman za vruće gostovanje divider

Što se tiče borbe protiv Ilića, mislim da je svima već jasno da su me njegov menadžer i on vješto izbjegli. Indirektno me se, od strane njegovog menadžera, išlo prikazati kao borca nedoraslog za razinu KSW-a. Činjenica je da je Ilić borac komu je karijera građena na negativnim skorovima te da je precijenjen. Sve što zna je trčati po kavezu i panično bacati lijevi kick. Susrest ćemo se puno prije nego što on to misli, a svima mogu obećati da će toj starleti glava završiti u zadnjem redu tribina'', napisao je mladi hrvatski borac.

Ilić oduševio Hrvate

Na KSW priredbi 2019. godine u Zagrebu Aleksandar Ilić je oduševio hrvatske navijače jer je u ring izašao uz pjesmu Dine Dvornika, ''Zašto praviš slona od mene'', a hrvatski navijači su mu priredili ogromne ovacije.

Srbi ga vrijeđali zbog Dvornika

Nije se svima svidio njegov glazbeni ukus pa je mjesecima bio na udaru javnosti jer izlazi uz pjesmu Dina Dvornika, legende hrvatske glazbe.

Iliću su Srbi zamjerali što nije izašao uz pjesme srpskih pjevača, no on više nije mogao trpjeti silne uvrede pa je poslao poruku za sve koji ga kritiziraju, a njegovo priopćenje postalo je hit u MMA svijetu.

''Svi pušaći ku**a koji imaju i dalje problem s glazbenim ukusima, izborom pjesama, zamjeranjem što nisam izašao uz ''Oj Kosovo Kosovo'', ''Marš na drinu'', Baju Malog Knindžu'' i slične pjesme uz zastavu Srbije da bi ja nekom prosječnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu pratiti moj daljnji rad.

Kur*ite se tu velikim patriotizmom, pola vas ne zna ni riječi naše himne Bože pravde, pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje, da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćošku iste...

Najveći uspjeh vam je liječenje kompleksa po komentarima.

''Jao Ilke razočaran sam nisi izašao sa srpskom zastavom''

''Jao Ilke razočaran sam, Dino Dvornik pjesma za izlazak'', ne treba da izađem uz Kosovske božure da bi ja bio veliki ratnik...

Dino Dvornik je doktor je*eni koji je bio ispred vremena, samo seljaci nisu shvatili poruku pjesme i mog gesta.

gol expired Dobre vijesti za Dinamo pred uzvratni okršaj s Villarrealom divider

Slijepci i seljaci komentiraju, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim osobnim pobjedama i uspjesima.

Umjesto da radite na sebi najveći uspjeh vam je komentar na nekom postu.

Nikad neću izaći uz borbene narodne pjesme, ne zato sto ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se ulizujem svom “komšiji” Eri Ojdaniću sa ibarske magistrale, ne treniram uz takve pjesme i ne lože me takve pjesme...

Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova.

Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način samo naprijed.

Zato sto gledate tuđa mišljenja, zato sto se plašite negativnih komentara i osuda sredine i gledate svima da udovoljite zato i jeste nezadovoljni i isfrustrirani.

Živite tuđe živote, a vaši prolaze!

Veliki Srbi, a ovamo ne možete jedan je*eni SMS da pošaljete za srpsku djecu i našu djecu.

Blok dugme mi postaje sve draže i draže. Ajmo Srbi, ostavite komentar pa posle sjedite u njemački auto, obucite se u talijansku odjeću, jedite kinesku hranu i slušajte američku muziku i na kraju idite u Tursku na more sa kubanskim cigaretama. Mrš'', napisao je Ilić na Instagramu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider