FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nokautirao ga pogledom

Nelson se malo zaigrao na proglašenju pobjednika, pogledajte Mirkovu reakciju

Mirko Filipović ostao je zatečen u jednoj sekundi kod proglašenja pobjednika.

Galerija Cro Cop i Roy Nelson (Screenshot) Cro Cop udara Nelsona (Screenshot) Mirko Filipović i Roy Nelson (Foto: GOL.hr) +1 Mirko Filipović (Foto: GOL.hr)

Mirko Cro Cop Filipović slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom u velikom revanšu protiv Roya Nelsona na Bellatoru 216 eventu u Uncasvilleu. Legendarni hrvatski borac uzvratio je Nelsonu za poraz prije sedam i pol godina, kada ga je Amerikanac pobijedio u UFC-u.

Ovoga puta je borba otišla do samog kraja, a Filipović je u konačnici slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Svima je u dvorani bilo jasno da je Mirko pobjednik i prije službenog proglašenja, osim očito samom Nelsonu.

Koji bi revanš Cro Copa željeli vidjeti nakon pobjede protiv Nelsona?

Ukupno glasova:

Amerikanac je prilikom čitanja pobjednika, taman netom prije nego je spiker proglasio Cro Copa pobjednikom, sam podigao ruku u zrak kao da je on slavodobitnik. U tom mu je trenutku Mirko uputio oštar pogled, koji je isprve izgledao kao nevjerica, ali je u konačnici ispao vrlo komičan u stilu: "što ti izvodiš?".

Nelson se odmah nakon proglašenja pobjednika "pokupio" iz kaveza, bez da je čestitao našem borcu na pobjedi kao što to često bude slučaj. Cro Cop je odmah krenuo za njim da mu čestita i vjerojatno upita što nije u redu, no čini se da je naišao na otpor Amerikanca koji se nije slagao s takvom odlukom sudaca.

Pogledajte kako se Mirko Filipović uvjerljivom predstavom u velikom revanšu osvetio Royu Nelsonu Cro Cop i Roy Nelson (Screenshot) Cro Cop udara Nelsona (Screenshot) Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) +1 Mirko Filipović i Roy Nelson (Foto: GOL.hr)

Bellatorova ljepotica i novo zaštitno lice organizacije predstavila se svijetu nokautom! Valerie Loureda (Instagram) Valerie Loureda (Instagram/Screenshot)) Valerie Loureda (Instagram) +8 Valerie Loureda (Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider