FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Svaka čast!

Cro Cop pokazao veliko srce: Ozlijeđeni pas teturao je ulicama, a onda se javio legendarni borac

Mirko Filipović preuzeo je brigu o nesretnom psu koji je danima ozlijeđen lutao ulicama.

Mirko Filipović (Foto: Facebook/Mirko Filipović/Screenshot)

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović pokazao je veliko srce, ali i koliku ljubav gaji prema životinjama.

Na službenom profilu na Facebooku podijelio je priču o nesretnom i ozlijeđenom psu koji je lutao vinkovačkim ulicama. Kada je saznao da djevojke iz udruge Rocco, koja se bavi zaštitom životinja, traže nekoga tko će preuzeti brigu o njemu, Cro Cop nije dvojio ni trenutka - odmah se javio i preuzeo brigu o psu.

"Još jedna tužna priča, ali ova ima sretan završetak. Cure iz vinkovačke udruge Rocco objavile su post o napuštenom i ozlijeđenom psu koji je u stanju koje možete vidjeti na slikama tumarao ulicama dok su ga redom tjerali od kuća do kojih je dolazio tražeći pomoć.

Hrvatski navijači u Turskoj FOTO Armada iz protesta napustila stadion u Bursi: Evo što se dogodilo divider

Kad sam vidio objavu, javio sam se da ću ja preuzeti brigu o njemu. Do Zagreba ga je odvezao Danijel Pavić i ovom mu prilikom još jednom zahvaljujem. Smješten je u Alpha dog hotel za pse kod mog Robija Kranjčeca te smo ga idući dan odvezli na Veterinarski fakultet, gdje ga je naš dobri dr. Vnuk preuzeo te mu zašio rane i dao mu lijekove bez kojih bi brzo uginuo.

Uglavnom, Miki je sada super, potpuno se oporavio i spreman je za svoj stalni dom. Mješanac je labradora, star oko dvije godine, blaga karaktera, obožava se maziti, nije agresivan i slaže se s drugim psima.

Turska - Hrvatska Nakon SP-a opet hit na TikToku: Poslušajte reakciju srpskog komentatora nakon golova Matea Kovačića divider

Miki je i kastriran te novi vlasnik neće imati brige oko toga. S obzirom na kalvariju koju je prošao zaslužuje dom iz snova u kojem će biti tretiran kao kućni ljubimac", napisao je Cro Cop.

Tko želi udomiti psa i pružiti mu dom kakav zaslužuje, može se javiti Mirku. Više informacija možete pronaći na njegovu profilu na Facebooku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider