FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
ozljeda je iza njega

Spektakularni povratak Cro Copa "na domaćem terenu": Najavio pobjedu u slavnoj areni

Mirko Filipović se nakon ozjede vraća borbama u dvorani u kojoj je proveo pola karijere.

Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Nakon devet mjeseci Mirko Filipović vraća se u ring Saitama Arene, svog najčešćeg okruženja u svijetu slobodne borbe. Jer od 50 MMA borbi u karijeri Cro Cop je točno polovicu odradio u slavnoj areni u predgrađu Tokija, a sada ga čeka borba protiv Roquea Martineza, teškaša s otoka Guam. 

Borbu gledajte u izravnom prijenosu u nedjelju na GOL.hr-u u 11:15 te na Novoj TV u večernjim satima nakon Supertalenta.

Novi ulazak u ring slijedi samo 4 mjeseca nakon teške ozljede prednjih križnih ligamenata, pa je najviše pitanja proteklih dana išlo u tom smjeru.

"Svi me pitaju za koljeno i bojim se da ću puknuti negdje, jer moram ponavljati 200 puta je li dobro, je li u redu. Ne želim pričati o tome. Imao sam tešku ozljedu, imao sam operaciju, dobro sam se oporavio i to je sve što se tiče moje ozljede."

"Mlađi je, ali to neće napraviti razliku"

U prvom meču u 2018. Mirka će čekati borac koji tek sanja o proboju među elitnije borilačko društvo. Roqueu Martinezu su 32 godine i dolazi s otoka Guam u Tihom oceanu. Borba s Cro Copom apsolutni mu je vrhunac karijere.

"On je mlad momak i gladan je uspjeha, novca, karijere, svega. Ali i ja sam gladan da ostanem neporažen u Rizinu. I to je nešto što ću dokazati, da me nije sposoban pobijediti."

Zadnjeg dana 2016. Mirko je osvojio Rizinov Grand Prix, a u meč s Martinezom ulazi s osam uzastopnih pobjeda. Iako 12 godina mlađi protivnik tvrdi da će se Mirko ispuhati prije njega, naš borac stvari vidi na drugačiji način.

"Mnogo sam iskusniji i moja i njegova karijera ne mogu se usporediti. Imam mnogo više iskustva. Naravno, on je 12 godina mlađi, ali to neće napraviti razliku u kondicijskom smislu. Mislim da ću biti mnogo bolji."

Hoće li tako i biti provjerite sutra od 11:15 u izravnom prijenosu na GOL.hr-u. Snimka je u nedjelju navečer na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider